Zaručené rady pro jarní příliv energie: Těšte se na maličkosti, namixujte si hudbu a začněte si kontrolovat jídelníček

Piknik v parku a procházka vás probudí
Zdroj: Pixabay
Paleo strava je pro správné fungování organismu skvělou volbouPro jarní sportování je ideální hudba v ušíchSex po prvním rande? Pro spoustu Čechů běžná věcZačněte se hýbat+ 1 fotka+ 2 fotky

Příroda se probudila, dny se prodloužily a vám stále chybí energie. Samotné sluníčko nepomáhá a vy byste se tak chtěli cítit svěže a odpočatě. Řiďte se těmito radami a uvidíte, že si jara začnete užívat plnými doušky.

Petra Járková
Petra Járková 18. 04. 2019 18:00

Jasný plán

Každý den si naplánujte nějakou maličkost, kvůli které se vám bude chtít vyskočit z postele. Zajděte si na dobrou snídani, kupte si něco nového, zajděte si do kina, nebo se třeba pusťte do čtení té nové knížky. Zajděte si na manikúru, ke kadeřníkovi nebo na masáž. Je prostě třeba se rozmazlovat. A pokud na to nemáte čas pravidelně, tak alespoň do doby, než se váš ospalý organismus probudí a začne fungovat na 100 %.

Nový playlist

Nejlepším zdrojem energie je hudba, takže si namixujte nový jarní playlist, který vás vždy zvedne ze židle. V autě si od srdce zazpívejte a doma klidně i zatancujte. Nechte řádit své hudební já!

Hýbejte se

Stejným životabudičem jako je hudba, je i sport. Je nám jasné, že se po zimě musíte přemlouvat, ale začněte třeba tím, že přestanete jezdit výtahem, začnete chodit na nákupy pěšky a se psem si půjdete do parku zaběhat také vy.

Kontrolujte svůj jídelníček

Snídejte, snídaně je základ. A také svačte! Na svačiny se často zapomíná a přitom na ně nepotřebujete tolik času. Stačí obyčejná müsli tyčinka, ovoce nebo zelenina. Pamatujte, že pestrá strava dodává tělu látky, které bojují s únavou. Patří mezi ně železo, vitamíny B12, B6 nebo C.

Zajděte na rande

Meze se začínají zelenat, sluníčko svítí a vás čím dál tím víc láká trávit čas venku. Začněte randit. Choďte do zoo, na procházky pro staré Praze, vyrazte na Petřín a pak si dejte něco dobrého v některé z vyhlášených pražských restaurací se zahrádkou. Uvidíte, že pobyt na čerstvém vzduchu vám udělá víc než dobře a třeba i potkáte toho pravého.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články