Skvělé snídaně, nedělní brunch, domácí chleba a exkluzivní prosecco — to je Dream Food Bistro

Příjemné prostředí a sklenka kvalitního prosecca je samozřejmostí
Zdroj: Dream Food Bistro
Šéfkuchař Vrbovský stojí za kvalitním jídlemStředomořské menu vás nadchnePříjemné prostředí a sklenka kvalitního prosecca je samozřejmostíDáda Patrasová si chřupavý chlebíček nemohla vynachválit+ 1 fotka+ 2 fotky

Vyhlášený restauratér Petr Jokl si otevřel stylové, příjemné a kvalitní bistro v Dolních Chabrech. Zajít si tam můžete na skvělou snídani, nedělní brunch nebo s přáteli na sklenku exkluzivního prosecca. Ať tak, či onak, vždy si pochutnáte, užijete příjemné prostředí a profesionální služby.

Petra Járková
Petra Járková 16. 10. 2018 12:58

Pokud budete mít cestu do Dolních Chabrů, nenechte si ujít návštěvu Dream Food Bistra, které vede zkušený restauratár se zahraničními zkušenostmi - Petr Jokl.

Umění na talíři

Ten kromě luxusních restaurací ve Vídni pracoval i jako manažer Francouzské restaurace v pražském Obecním domě a v dalších pražských vyhlášených podnicích.  Zde nasbíral zkušenosti a rozhodl se otevřít si svůj vlastní podnik. A díky tomu vzniklo jednoduché, stylové a originální Bistro Dream Food, kde může své vize promítat na talíř.

Čerstvé pečivo

Bistro se pyšní vlastní pekárnou, která peče denně čerstvé pečivo té nejlepší kvality.

 „Do podniku nám v podstatě vozí jen mouku, ze které vyrábíme 7 druhů chleba. Ten máte možnost si u nás zakoupit i bez toho, abyste u nás najedli. Nejoblíbenější je ořechový chléb,“ prozrazuje šéfkuchař Lukáš Vrbovský.

Jídlo po celý den

Kromě úžasného pečiva si do bistra můžete zajít i na zdravé snídaně, denní meníčko, nedělní brunch nebo příjemnou večeři. Vždy je k přípravě využíváno kvalitních sezónních surovin, což se velmi příjemně promítne do chuti výsledných pokrmů. Na své si přijdou i milovníci vín, nabídka je opravdu velká. Hlavně populárního prosecca, kterého tu mají desítky druhů.

Specialisté na mořské plody

„Snažíme se dělat skvělé ryby a mořské plody. Jako ideální večeři pro dva bych doporučil kilo krevet, ke kterým dostanete láhev prosecca, na které se specializujeme a skvělý domácí chléb,“ doplnil Vrbovský.

Nyní má bistro v nabídce nové středomořské menu, na které si sem rádi zajdou i takoví gurmáni jako Dáda Patrasová, Alexander Hemala nebo Gabriela Partyšová.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články