Jaká je podle horoskopu vaše nejtemnější stránka: Touha po násilí, silná žárlivost?

Jaká je podle horoskopu vaše nejtemnější stránka: Touha po násilí, silná žárlivost?
Zdroj: Pixabay

Každý člověk má své světlé i temné stránky. Datum narození dokáže ovlivnit ledacos, třeba i naše skryté negativní sklony. Sedí na vás charakteristika temných stránek podle znamení zvěrokruhu?

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 19. 03. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani nejsou žádní beránci, jde o znamení, které má sklony k agresi. Občas je může násilí přitahovat, jelikož je v něm jistá síla, která Berany fascinuje. Berani si mohou libovat ve sledování drsných scén ve filmu a nepřepínají televizi, když slyší o brutálních činech. Většina Beranů ale dokáže svoji agresi držet na uzdě, proto tak často vyhledávají silové sporty.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci se dokáží velice snadno rozzlobit a je jim jedno, koho svými nevybíravými slovy zraní. Býk si zkrátka myslí, že má ve všem pravdu a názory ostatních často moc nerespektuje. Není schopen přijmout fakt, že každý může mít svojí pravdu, jelikož pravda je podle něj pouze jedna - ta jeho. Býk také nemusí být tolerantní vůči nejrůznějším menšinám, které je schopný dost urazit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci mají tendence pomlouvat a rádi mluví o lidech za jejich zády. Zajímá je, co se kde šustne a vůbec neřeší, jestli jim do dané věci něco je, stačí jim, že je to prostě zajímá. Informace si dvakrát neověřují, proto jsou schopní do éteru vypustit i úplnou fámu a vydávat ji za pravdu. Fakt, že mohou někomu ublížit příliš neřeší, jelikož si myslí, že mluvit se může naprosto svobodně.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci často nezvládají svoje emoce a vytvářejí závislé vztahy. Rak se těžko smiřuje s tím, že jej někdo opustil, proto dělají psí kusy, aby dostali svého miláčka zpátky, že přitom nepoužívají nejčestnější metody je nezajímá, myslí si, že dělají pro všechny to nejlepší. Rak dokáže také dost žárlit a svého partnera kontroluje až příliš, třeba mu prohlédne všechny kapsy, když se zrovna nedívá.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi dokáží být dost sobečtí a často jim jde pouze o ně. Potřebují vedle sebe někoho, kdo je bude utvrzovat v jejich jedinečnosti a pramálo jim záleží na tom, kdo daný člověk vůbec je. Lvi si často myslí, že se celý svět točí kolem nich a ostatní nemají nic lepšího na práci, než plnit jejich přání. Když Lev zjistí, že na něj někdo není zvědavý, dokáže být velice rozladěný.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou chytré jak rádio, proto neustále někoho poučují a kritizují. Jejich škodolibost bývá často za hranicí. Všechno co udělají ostatní není dost dobré, protože ony by to zvládly lépe. Jejich dobře míněné rady často lezou ostatním krkem, protože se o ně neprosili. Panny dokáží být velmi pedantské, což vede k jisté nepružnosti, o které ale Panenky nechtějí slyšet ani slovo.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají strach z neoblíbenosti, proto zahrnují svoje okolí falešnými lichotkami, které mohou být dost hloupé. Váha má strach, aby na ni někdo neurazil, tak s ním raději ve všem souhlasí, aby se mu zavděčila. Není to pravda, druzí nestojí o kývače, který nemá vlastní názor. Váhy by se měly naučit říkat ne a dost, protože to moc neumí, chtějí být zkrátka se všemi kamarádi.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou velice žárliví a dokáží svého partnera bedlivě sledovat, i když předstírají, že ve skutečnosti nic nedělají. Nedá se jim úplně věřit, protože Štír je těžko čitelný, takže nikdy nevíte, co si doopravdy myslí. Štír dokáže být velice mstivý a je ochoten zajít hodně daleko. Štírovi nedělá problém někoho ponížit, protože je přesvědčen o vlastní nadřazenosti.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec ze sebe rád dělá víc, než doopravdy je. Je to dost velký snob, který si myslí, že ostatní milují jeho historky o vlastní důležitosti či odvaze. Nedělá mu problém někomu nabulíkovat, že je celebrita, aby z něj dostal co potřebuje. Pokud začne někdo úspěchy Střelce shazovat, dovede ho tím do nepříčetnosti. Střelci si o sobě zkrátka myslí, že jsou něco víc.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh umí být velice odtažitý a úzkoprsý. Dělají mu problém změny, jelikož je hodně konzervativně založený. Všechno, co neodpovídá jeho představě o světe, je podle něho špatně. Kozoroh umí být velice netolerantní a nemá rád lidi, kteří se nějak odlišují od ostatních. Hodně mu záleží na penězích a majetku, který dokáže hromadit na úkor zdravých vztahů.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou hodně urážliví. Stačí málo a Vodnář hned přechází do opozice, aby se mohl tvrdě pohádat. Myslí si, že jeho názor je jediný správný a ostatní jsou hloupí a omezení. Nejhorší je, když se dotknete nějakého Vodnářova idola, to je pak oheň na střeše. Vodnáři jsou také velice nároční a je jim všechno málo. Zavděčit se Vodnáři je proto skutečné umění.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryba se ráda pasuje do role oběti, která za nic nemůže a všichni jí jen ubližují. Když Rybě řeknete, že si myslíte, že měla na svém problému svůj díl viny, urazí se nebo začne plakat. Ryby jsou zkrátka nepředvídatelné a jejich nálady se mění stejně rychle jako vodní hladina. Ryby navíc očekávají, že se k nim každý bude chovat jako k princům či k princeznám.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články