Tajemství krásy Kate Middleton: Princezna z Walesu miluje šípkový olej a lak na vlasy za 90 korun

Tajemství krásy Kate Middleton: Princezna z Walesu miluje šípkový olej a lak na vlasy za 90 korun
Zdroj: Profimedia
Kate Middleton má nádhernou pleť, o kterou se také pečlivě stará. Chlubit se může i krásnými vlasy, na které používá své oblíbené produkty, včetně laku na vlasy za 90 Kč. S princem Williamem jim to při každé příležitosti sluší. Zázračné produkty si manžel od Kate možná také půjčuje. 14 rostlinných olejů včetně mořské rostliny Sea Whip, která je silně protizánětlivá, protože neutralizuje enzymy odpovědné za stárnutí pokožky, obsahuje oblíbený elixír Kate od značky Beuti Skincare za 47 liber. + 10 fotek+ 11 fotek

Kate Middleton (41) je jednou z největších influencerek, co se módního stylu týče. Není divu, že princeznu z Walesu pro její vytříbený vkus napodobují ženy po celém světě a modely, které nakupuje v konfekci, bývají po prvních fotkách v médiích okamžitě vyprodané. V den jejích 41. narozenin se ale podíváme na její tajemství, co se týče péče o pleť a vlasy.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 09. 01. 2023 15:00

Princezna z Walesu se sama líčila na svůj svatební den a velmi často tak dělá i ve všední dny, kdy se objevuje na jedné akci za druhou, jak uvádí magazín Town and Country. Některé z jejích oblíbených produktů nejen na pleť byly v posledních letech odhaleny a vy se můžete nechat její péčí o vizáž inspirovat.

Péče o pleť Kate Middleton

Kate je v jednom kole, co se týče královských povinností, a k tomu vychovává tři děti. Čas na péči o pleť si ale vždy najde a jedním z jejích nejoblíbenějších produktů je noční elixír od značky Beuti Skincare. Po něm je pleť hydratovaná, hladší a zářivější. Elixír údajně funguje tak dobře, že má Kate na nočním stolku hned tři lahvičky. 

Dalším produktem, bez kterého se neobejde, je šípkový olej. Od chvíle, kdy Huffington Post zveřejnil, že Middleton miluje organický šípkový olej od značky Trilogy, prodá se údajně jedna lahvička každých 20 vteřin. Olejíček slibuje rovnou několik benefitů pro pleť - pomáhá s blednutím tmavých skvrn, má protizánětlivé účinky a zklidňuje suchou pokožku. Kate jej prý začala používat v době, kdy čekala princeznu Charlotte. 

Roky už princezna z Walesu používá také kosmetiku švýcarského lékaře Paula Herzoga. Jeho řada luxusních produktů s obsahem kyslíku se jmenuje Karin Herzog. Od této značky princezna údajně nedá dopustit na klasický hydratační krém Vita-A-Kombi 1, odličovací gel a Oxygen Face krém. Krémy této značky pomáhají proti stárnutí a podle fotek Kate se zdá, že fungují na jedničku. 

Oblíbené laky na nehty

Kate miluje přírodní rty a svou manikúru udržuje čistou a velmi nenápadnou. Nehty má krátké a nechává si je pilovat osobní manikérkou Marinou Sandoval do hranatého tvaru. Ve svůj svatební den v roce 2011 měla Kate nalakované nehty kombinací laků Bourjois a Essie. 

Líčení podle Kate Middleton

Oči princezna ráda zvýrazňovala paletkou Urban Decay Naked, která už se v tuto chvíli nevyrábí, ale podobnou službu vám udělá například paletka od Natashy Denony, kterou najdete ve fotogalerii. Kate upřednostňuje přirozené odstíny na očním víčku a k tomu je její nejoblíbenější řasenkou legendární Hypnose od Lancôme. 

Co se týče oblíbeného produktu na rty, během turnaje ve Wimbledonu v roce 2019 používala Kate Natural Lip Perfector od značky Clarins. Přirozenost je pro Kate zásadní i u produktů na rty, které jen lehce zvýrazňuje balzámem či leskem s jemným odstínem v barvě rtů.

Oblíbené produkty na vlasy 

O krásné hnědé vlasy Kate údajně pečuje značkou Kerastase. I když to princezna nikdy osobně nepotvrdila, uvedla to před časem její vlasová stylistka Amanda Cook Tyler. Ta zveřejněním těchto údajů před pár lety udělala pořádné faux pas a poté fotku Kate a produktů a posléze i celý účet z Instagramu smazala. Uváděla také, že Kate používá velmi levný lak na vlasy od značky L’Oreal Paris a krém na uhlazení vlasů od značky Kiehl’s. 

Nejoblíbenější vůně princezny z Walesu

Parfému, který Kate Middleton miluje už mnoho let, jsme se věnovali už dříve. Její vůní číslo jedna je Orange Blossom od značky Jo Malone London. Ve svůj svatební den měla dokonce ve Westminsterském opatství i svíčky s touto vůní.

Zdroj informací:

Huffington Post, Town and Country

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články