Nejkrásnější šaty Kate Middleton za rok 2022: Zdobily ji šperky princezny Diany a zářila i ve stylu Disney pohádek

Nejkrásnější outfity Kate v roce 2022.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Na jarním karibském turné udělala Kate dojem v růžových šatech britské značky The Vampire's Wife.Na Jamajce v březnu 2022 předvedla Kate dokonalé zelené šaty od britské návrhářky Jenny Packham.Na premiéru filmu Top Gun v Londýně zvolila Kate černou róbu s bílým detailem přes ramena od Rolanda Moureta.  Kate v nádherných žlutých šatech od návrhářky Roksandy Brigitte. Šaty oblékla letos dvakrát. Poprvé na Jamajce a podruhé na tenisovém Wimbledonu v Londýně.+ 8 fotek+ 9 fotek

Kate Middleton, princezna z Walesu, je jedním z nejoblíbenějších členů britské královské rodiny. Získala si srdce nejen svých krajanů, ale díky vytříbenému módnímu vkusu i obdivovatele po celém světě.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 17. 12. 2022 10:30

Obliba manželky prince Williama ještě stoupla poté, co ji lidé začali srovnávat s vyvolenou prince Harryho Meghan Markle, která si pomluvami královské rodiny znepřátelila značnou část Britů. Není divu, že upřednostnili vždy milou a chápavou Kate, jež jim v mnohém připomíná srdečnou princeznu Dianu.

Kate miluje jednoduché vzory a nebesky modrou

Kate Middleton, jako členka královské rodiny, má dva základní módní styly. Prvním z nich je ten oficiální, kdy se obléká na galavečery a jiné formální akce. Tam obvykle nosí klasické slavnostní šaty. Pro denní vzhled miluje jednoduché vzory s viktoriánským nádechem. Upřednostňuje dlouhé rukávy, živůtek na míru, splývavé midi sukně a drobné detaily, jako je mašlička u krku.

Kromě záliby v jednoduchých vzorech má ráda také světlé jednoduché barvy. Nejvíce nebesky modrou. Tuto barvu mimo jiné miluje i její dcera, princezna Charlotte. Maminka je pro ni zřejmě velkým vzorem. Co se týče značek, Kate nosí oblečení od módních značek, jako Erdem, Emilia Wickstead či Alexander McQueen. Z cenově dostupnějších obchodů je to pak například Reiss nebo v Česku známější Zara.

Doménou Kate Middleton jsou malá psaníčka

V chladnějším období, kterým prosinec bezpochyby je, obléká Kate kabáty a kabátové šaty, které jsou již dlouho středobodem jejího šatníku. Experimentovala s nimi v různých zářivých barvách - od červené a fuchsiové až po širokou škálu modré a zelené.

Princezna z Walesu obvykle nenosí velké ani středně velké kabelky. Má tendenci volit malá psaníčka, a to pro denní i večerní nošení. Nejraději je má v námořnické modré, černé nebo šampaň, která jí často ladí s botami. Většinou nosí vysoké podpatky. Aby je mohla mít na nohou celé hodiny, používá silonky pleťové barvy jako součást královského protokolu pro oficiální akce.

Perfektní střih kalhot a boty nad kotníky

Na neformálních událostech můžeme Kate zahlédnout i v kalhotách. Obvykle mívají široké nohavice, které perfektně sedí k její vysoké postavě, a navíc jí vizuálně zeštíhlují pas. K tomu obouvá boty těsně nad kotníky, aby ještě prodloužily její postavu. Častěji nosí střih na míru, ale nepohrdne ani konfekční módou.

U oblékání na míru musíme ještě zmínit, že dvorním návrhářem princezny z Walesu je Erdem Moralıoğlu. Toho možná znát nebudete, ale zcela určitě vám něco řeknou jména jeho věrných klientek, mezi které patří například Keira Knightley, Cate Blanchett, Gwyneth Paltrow či Sarah Jessica Parker.

Za poslední rok si Kate oblíbila také návrhářku Emilii Wickstead, v jejíchž outfitech zářila v průběhu celého roku. Šaty jako pro disneyovskou Popelku, které oblékla při královském turné v Karibiku, jí ušila návrhářka Phillipa Lepley.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články