Móda podle princezny Charlotte: Rozverná holčička má dokonalý styl jako maminka Kate

Zimní outfity podle princezny Charlotte z Walesu.
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejce/koláž Lifee
Dvě princezny na jedné fotografii. Charlotte to s maminkou Kate neuvěřitelně sluší.Modrý kabát, který jsme mohli na princezně Charlotte vidět při zádušní mši za jejího zesnulého pradědečka, prince Philipa. Amaia London, 3 970 KčElegantní šatičky s dlouhým rukávem. Abel&Lula, 1 829 KčBotičky s mašlí. Kesi, 594 Kč+ 19 fotek+ 20 fotek

Princezna Charlotte jako by z oka vypadla svému tatínkovi, britskému princi Williamovi (40). Roste do krásy, a přestože je jí pouhých 7 let, už na sebe poutá pozornost celého světa. Té největší se jí ale dostává od maminek malých holčiček, pro které je tou nejlepší módní inspirací.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 12. 12. 2022 09:00

Princezna Charlotte z Walesu je prostřední dítě a jediná dcera prince Williama a Kate, princezny z  Walesu. Narodila se 2. května roku 2015 a v linii následnictví na britský trůn je třetí v pořadí. Před ní je její otec a starší bratr George. Pravděpodobnost, že se stane královnou, tedy není moc vysoká.

Královna, nebo ne, Charlotte je už teď velmi svéráznou osobností, což se ukazuje jak v jejím chování (před lety na královské regatě vyplázla na novináře jazyk), tak oblékání. Ať už má na sobě sladké květinové šaty, školní uniformu nebo pohodlný teplý svetr, má jasně definovaný styl. Vzhledem k tomu, že její matkou je módní ikona Kate Middleton, není žádným překvapením, že se Charlotte neustále objevuje na veřejnosti v tak roztomilém a vkusném oblečení.

Charlotte miluje ozdoby

Například v září 2019 přidala malá slečna do své námořnické školní uniformy malý doplněk. Na batoh si zahákla flitrovou klíčenku s jednorožcem, na kterou byla patřičně hrdá. Princezna je také příznivkyní vlasových doplňků. Od květinových korunek a čelenek až po sponky a dětské mašle. Co se týče obuvi, obvykle nosí kožené boty s řemínky nebo přezkami. V poslední době mění styl na tenisky a kotníkové boty.

V červnu 2020 Kensingtonský palác zveřejnil fotografii princezny Charlotte, jejích bratrů - prince George a prince Louise - a prince Williama na počest Dne otců. Na láskyplném snímku měla malá princezna na sobě džínové šortky John Lewis s laclem, zdobené vyšívanými květinami, zebrou a plameňákem. Její tradiční boty se sponou se evidentně nehodí na hraní venku, a tak Charlotte obula růžové tenisky značky Champion Hampton.

Modrá je dobrá, ví princezna Charlotte

Pokud byste se chtěli inspirovat královskou módou, nešlápnete vedle. Ať už jde o princeznu Kate, nebo Charlotte, bude to sázka na jistotu. Mohli bychom hádat, že nejoblíbenější barvou malé princezny je modrá. Prakticky ji nezahlédnete v žádné jiné. Dokonce i na poslední oficiální fotografii, která vznikla na oslavu jejích sedmých narozenin, figuruje ve světle modrém pleteném svetru a džínách.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @wales.family.wkgcl

Kabátky ke kolenům pro malou princeznu

V zimě princezna často obléká jednoduchou pohodlnou módu, jako jsou šaty s dlouhým rukávem, jednobarevné punčocháče a kabát ke kolenům. Na vánočních procházkách v roce 2019 jsme mohli Charlotte zahlédnout v přiléhavém zeleném kabátku značky Amania London. Poslední vlněný kabát, ve kterém byla holčička spatřena, měl tmavě modrou barvu a pocházel od stejné značky. Oba kabátky včetně cen a mnoho dalších tipů najdete v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články