Adam Mišík s Natálkou Jiráskovou ladili na párty v huňatých kabátech, které jsou hitem sezóny

Adam Mišík s Natálkou Jiráskovou ladili na párty v huňatých kabátech, které jsou hitem sezóny
Zdroj: Herminapress
Natálie Jirásková a Adam Mišík si po delší době vyrazili do společnosti.Natálka Jirásková s Adamem Mišíkem vypadají jako ideální pár.Oba oblékli kabáty, které podle nich budou hitem sezóny. Natálie Jirásková je mladší kopií své mámy Ivy Kubelkové.+ 7 fotek+ 8 fotek

Dcera Ivy Kubelkové Natálie Jirásková (18) se s přítelem Adamem Mišíkem (25) objevila na uvedení nové české tiskárny. Oba zde předvedli, že mají mnohem lepší vkus, než bychom od nich čekali. Oblékli totiž černé kabáty, které rozhodně nebyly tuctové a zároveň ctily přírodu.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 11. 2022 08:00

Podle Natálie Jiráskové a Adama Mišíka budou podobné svršky hitem letošní sezóny. A my bychom se tomu ani nedivili. Na první pohled je totiž zřejmé, že byť jejich kabáty působí huňatým hřejivým dojmem, byly vyrobené z materiálu, který ani v nejmenším nepřipomíná pravou kožešinu.

Pravou kožešinu má za nevhodnou 37 % Evropanů

Ta v posledních letech upadla v nemilost veřejnosti. „V průměru 37 % Evropanů si myslí, že je přírodní kožešina nevhodným materiálem pro módní průmysl. V Severní Americe je tohoto názoru asi 23 % populace. Přesto pravou kožešinu používají velké luxusní značky, jako je Saint Laurent, Fendi a Roberto Cavalli, a nadále ji prodávají ve svých kolekcích," tvrdí web Luxury Tribute.

Adam Mišík nezná v otázce módy hranice

Podle Adama Mišíka jsou Češi konzervativní, co se týká módy, a proto touží v tomto směru provést menší revoluci. My se to snažíme posouvat, ať si každý dělá, co chce. Myslím, že hranice by se měly překonávat," uvedl v rozhovoru pro Lifee.cz mladý influencer, který svým nevšedním líčením i outfity pravidelně rozděluje veřejnost.

Mimo Adama Mišíka a Natálii Jiráskovou se na Instax párty objevili také Alex Sedláčková, Naomi Adachi, Jakub Kotek, Elizabeth Kopecká nebo Nikol Trojanová. Jak jim to slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články