Syn Pavla Trávníčka Pavel Dytrt: Za zrzavé vlasy mě šikanovali, dnes si holky myslí, že jsem Adam Mišík

Syn Pavla Trávníčka Pavel Dytrt: Za zrzavé vlasy mě šikanovali, dnes si holky myslí, že jsem Adam Mišík
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Adama Mišíka si prý dívky pletou s Pavlem Dytrtem - nebo naopak?Pavel Dytrt tvrdí, že je starší než Mišík, a tak by měl mít v této zrzavé zápletce přednost.Adam Mišík si oproti Pavlovi potrpí na výstřední modely, které se do společnosti nebojí obléknout.S partnerkou Natálií Jiráskovou, dcerou Ivy Kubelkové, se Adam Mišík v poslední době často objevuje na společenských akcích.+ 6 fotek+ 7 fotek

Syn Pavla Trávníčka Pavel Dytrt (32) patří mezi známé muže, kteří se pyšní zrzavými vlasy, podobně jako princ Harry, zpěvák Ed Sheeran nebo herec Adam Mišík. V rozhovoru pro Lifee.cz se svěřil, jaké trable si kvůli zrzavým vlasům prožil a že si ho některé slečny pletou právě s kolegou Mišíkem.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 09. 2022 08:00

Herec a dabér Pavel Dytrt nemůže tak úplně souhlasit s tvrzením zahraničních webů, že by byl díky zrzavým vlasům populárnější u děvčat„Myslím, že se jim obecně zrzci moc nelíbí, ale neříkám, že nejsou takové, které by vyhledávaly jen a pouze zrzky. Určitě takové jsou," míní a dává k dobru zajímavý poznatek: „Holky si občas myslí, že jsem Adam Mišík."

Z toho prý je Pavel lehce v rozpacích. Podle něj by to totiž celé mělo být obráceně. „Protože Adam Mišík je naopak úplně jako já! O to mi jde. Jsem starší, takže tohle můžu říkat. Potkali jsme se na dabingu a přesně tohle jsem mu vyprávěl, jak je to nefér – on je podobný mně, ne já jemu," tvrdí Pavel v našem rozhovoru.

Nedávno jsme měli na Lifee.cz velký článek o mužích se zrzavými vlasy. Jak moc velké je to u vás téma a máte pocit, že jste díky tomu pro ženy atraktivnější?

Slyšel jsem, že zrzaví lidé jsou bez duše, což je samozřejmě nesmysl. Také kolují pomluvy o tom, že zrzek je vždycky namočený v nějakém průšvihu. S tím také nesouhlasím. Já byl za své zrzavé vlasy naopak šikanovaný. Ve světě se teď hrozně řeší rasismus a já si myslím, že i zrzaví lidé by měli být chránění.

Můžete být první, kdo to navrhne.

Však si to vezměte – na Netflixu musí být ve filmech určitý počet černochů a Asiatů, tak proč by tam neměl být aspoň jeden zrzek? Oni tam totiž vůbec nejsou, na ně se zapomíná. Mám chuť jim napsat. A holky? Já si naopak myslím, že se jim obecně zrzci moc nelíbí, ale neříkám, že nejsou takové, které by vyhledávaly jen a pouze zrzky. Určitě takové jsou.

Vám se nestalo, že by se do vás holka zamilovala kvůli zrzavým vlasům?

Ne, ony si holky spíš myslí, že jsem Adam Mišík.

Tak to je vlastně hezké, ne?

Nevím, asi to neřeším. Víte proč? Protože Adam Mišík je naopak úplně jako já! O to mi jde. Jsem starší než Adam, takže tohle můžu říkat. Potkali jsme se na dabingu a přesně tohle jsem mu vyprávěl, jak je to nefér – on je podobný mně, ne já jemu.

Neměla v tom, že jste byl kvůli zrzavým vlasům šikanovaný, tak trochu prsty ta slavná televizní reklama na kečup, ve které jste hrál jako malý? Prý jste na téma „kečupáka“ už trochu citlivý.

Nejsem, každý se přes tyhle dětské role musí nějak přenést a přenesl jsem se i já. Dnes už vím, že mě šikanovali ze závisti. Kečupák… to víte, že se to se mnou bude táhnout asi do konce života. Svého času to byla nejoblíbenější reklama České republiky, a dokonce nejdéle vysílaná. Všude visely billboardy a kamarádi mi jejich fotky dodnes posílají, protože někde stále visí. To už je jenom vtipné, v mém věku. Tenkrát mi bylo 5 let.

Měl jste také mnohem zrzavější a zářivější vlasy.

To ano, teď už jsem vyblednul a mám barvu spíše medovou, řekl bych.

Naposledy jste na sebe upozornil v roce 2018, kdy jste se přihlásil do soutěže Muž roku. Jak se vám daří teď?

Rád bych upřesnil, že účinkování v Muži roku byla z mé strany recese a nikdo to tenkrát nepochopil, ale to nevadí. Věnuji se dabingu, konkrétně režii, úpravám dialogů, a také jsem spíkr, tedy dabér. To mě baví nejvíc, protože mám čistou hlavu a nic jiného nemusím řešit. Stačí přijít včas.

Takže už vás nebaví být před kamerou nebo na pódiu?

O to nejde. Ale doba je zlá a divadlo už se tolik nevyplatí dělat. Divadlo samozřejmě miluju, ale v dabingu mám víc času na sebe.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články