Sarah Jessica Parker a Robert Downey jr., Cher a Tom Cruise: 10 hollywoodských párů, které dávno pohřbil čas

10 hollywoodských párů, na které jste už zapomněli: Sarah Jessica Parker a Robert Downey jr., Cher a Tom Cruise i Nicole Kidman a Lenny Kravitz
Zdroj: Profimedia
Macaulay Culkin a Mila Kunis prožívali dokonalou mladou lásku. Herečka ale později přiznala, že se zachovala jako mrcha, když se s hrdinou komedií Sám doma rozcházeli. Dnes jsou oba šťastně zadaní a mají potomky.Jared Leto a Cameron Diaz spolu chodili čtyři roky a svůj poměr tutlali, co se dalo. Přesto se je fotografům podařilo nejednou načapat. Jared drží pod pokličkou i svůj současný vztah, podle bulváru chodí od roku 2014 s ruskou modelkou Valery Kaufman. Cameron má s manželem, muzikantem Benjim Maddenem, téměř tříletou dceru. Vztah Nicka Cannona s Kim Kardashian skončil skandálem, a to únikem podnikatelčina pikantního videa. Nicka to tehdy zlomilo natolik, že se s přítelkyní rozešel, ač by si s ní jinak dokázal představit zbytek života. Nick je dnes otcem deseti dětí, poslední, dceru Onyx Ice Cole Cannon, mu porodila 14. září letošního roku modelka LaNisha Cole. Kim Kardashian zatím vyrostla v jednu z největších hvězd televizní obrazovky v USA, má čtyři děti a zrovna řeší rozvod s rapperem Kanye Westem.Tohle mohla být velká láska, ale všechno pohřbily drogy. Sarah Jessica Parker přiznala, že s Robertem Downeyem juniorem vydržela osm let jen proto, že se bála, že se jinak předávkuje. Dnes je šťastně vdaná za kolegu Matthewa Brodericka, s nímž má tři děti. Stejný počet potomků vychovává také Robert, který se v roce 2005 oženil s producentkou Susan Levin.+ 5 fotek+ 6 fotek

Jennifer Aniston a Brad Pitt, Britney Spears a Justin Timberlake nebo Nicole Kidman a Tom Cruise. Že tyto celebrity spolu v minulosti randily, ví dnes každé malé dítě. Pak jsou tu ale dvojice, na které jsme už dávno zapomněli, ačkoliv je tvořily tak protichůdné osobnosti, že bychom si je měli do smrti pamatovat. Pojďme si společně připomenout desítku těch nejpřekvapivějších.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 24. 10. 2022 20:00

Dnes si například Nicole Kidman neumíme představit jinak než po boku hudebníka Keithe Urbana, s nímž má dvě dcerky. Spoustě z nás se vybaví také její (ne)slavné manželství s Tomem Cruisem. Věděli jste ale, že v minulosti randila také s výstředním zpěvákem Lennym Kravitzem? A že její někdejší choť, hrdina Top Gunu, se zapletl s nestárnoucí pěnicí Cher? A to není zdaleka všechno, co zahraniční hvězdy ve svých milostných denících skrývají.

Mila Kunis a Macaulay Culkin

Hrdina komedií Sám doma a herečka ukrajinského původu spolu randili v letech 2002-2011. Poprvé se setkali, když Mile bylo 18 a Macovi 21. S odstupem let Mila v podcastu Daxe Sheparda přiznala, že se během rozchodu chovala hrozně, detaily si ale nechala pro sebe. Momentálně žije okatá herečka s kolegou Ashtonem Kutcherem, s nímž vychovává dvě děti. Macaulay si se současnou partnerkou Brendou Song pořídil před rokem a půl syna Dakotu.

Nicole Kidman a Lenny Kravitz

I když si na tento pár mnozí ještě vzpomínají, pro spoustu dalších půjde o úplnou novinku. Výstřední muzikant a éterická herečka spolu randili v letech 2003-2005, a dokonce byli zasnoubení! I když jejich láska netrvala bůh ví jak dlouho, rozešli se v dobrém a dodnes k sobě chovají vřelé city. Na macechu Nicole ostatně s láskou vzpomíná i Lennyho dcera Zoë Kravitz. "Když mi bylo 13 let, brala mě na filmy. Chovala se ke mně moc hezky," vybavuje si herečka a modelka.

Cameron Diaz a Jared Leto

Od roku 2000 se čile spekulovalo o tom, že tihle dva tvoří pár. Jared a Cameron to ale pěkně tutlali pod pokličkou. Scházeli se od roku 1999 a vydrželi spolu čtyři roky.

Courteney Cox a Micheal Keaton

Seriálovou Moniku seznámili společní přátelé s Michaelem poté, co se jim svěřila, jak moc ji uchvátil jeho výkon ve filmu Čistý a střízlivý. Chodili spolu pět let. O pár měsíců později Courteney v rozhovoru pro magazín People uvedla, že jsou stále přáteli a Michael je "nejúžasnější člověk, jakého kdy potkala".

Kim Kardashian a Nick Cannon

Než se Kim podařilo vyhoupnout na hvězdné nebe showbyznysu, randila v letech 2006 a 2007 s bývalým manželem zpěvačky Mariah Carey Nickem Cannonem. Osudným se jim stal únik erotické nahrávky Kim, po němž dal charismatický herec své milé sbohem. V rozhovoru s Howardem Sternem v roce 2012 pak Nick prohlásil, že se rozešli proto, že mu Kim o existenci videa lhala a kdyby mu bývala nezlomila srdce, mohli spolu být dodnes.

Sarah Jessica Parker a Robert Downey Jr.

Seznámili se při natáčení filmu Prvorozený v roce 1984 a chodili spolu dlouhých osm let. Pak ale hrdince Sexu ve městě začala docházet trpělivost s Robertovou slabostí pro drogy. V podcastu WTF Sarah uvedla, že herce v závěru vztahu nemilovala, ale rozhodla se s ním zůstat, protože "nechtěla, aby se ufetoval".

Sandra Bullock a Ryan Gosling

Když se řekne Ryan Gosling, spousta lidí si vybaví především jeho populární bývalku Rachel McAdams. Byla to ale Sandra Bullock, kdo v jeho srdci zanechal výraznou stopu. Randili spolu sice jen rok poté, co se seznámili při natáčení Vzorce pro vraždu, přesto sympatický herec tvrdí, že Sandra byla jednou z jeho top expřítelkyň. Jak se dvojnásobný otec svěřil magazínu US, za jejich rozchod může Hollywood, respektive svět showbyznysu, který je rozeštval.

Sinitta a Brad Pitt

Tohle už je hodně vyčpělá láska. Zpěvačka a hollywoodský fešák spolu chodili v 80. letech. Rozešli se na jejich konci kvůli vzdálenosti, která milence dělila. Magazínu OK se Sinitta svěřila, že dělala pro záchranu vztahu první poslední. Utratila celé jmění za telefonáty a posílala herci čtyřicetistránkové faxy, nic z toho se ale nesetkalo s patřičnou odezvou.

 
 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený cigarettes🕊🚬 (@cigarettes)

Cher a Tom Cruise

Zní to trošku jako bizár, ale ano, tihle dva spolu randili. V roce 1985 se Tom a Cher potkali na svatbě Madonny se Seanem Pennem, nicméně nezapletli se spolu dříve než na setkání v Bílém domě o pár let později. Nikdo přesně neví, proč se rozešli, jisté je jen to, že si spolu užili milostný románek. V roce 2013 se totiž zpěvačka svěřila v pořadu Andyho Cohena, že Tom patřil k jejím top pěti milencům.

Janet Jackson a Matthew McConaughey

Zpěvačka a pohledný herec se setkali na vyhlašování cen Grammy v roce 2002 a ačkoliv se čile mluvilo o tom, že spolu mají poměr, ani jeden to nepotvrdil. Až v roce 2006 Janet magazínu Upscale přiznala, že spolu velmi krátce chodili. Matthew se zase před třemi lety zmínil, že se sestrou Michaela Jacksona zašli na večeři a "takové ty věci". Inu, tak už to v lásce chodí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články