7 hollywoodských padesátnic, které přelstily stárnutí. Sandra Bullock věří žínce, Salma Hayek babičce

7 hollywoodských padesátnic, které přelstily stárnutí. Sandra Bullock věří žínce, Salma Hayek babičce
Zdroj: Showpix/koláž Lifee.cz
Čtyřiapadesátiletá Nicole Kidman nezestárla za posledních třicet let snad ani o den. I když je dnes podruhé vdanou čtyřnásobnou mámou.Čtyřiadvacetiletá Nicole Kidman v roce 1992 po boku tehdejšího manžela Toma Cruise. On byl megastar, ona začínající australská herečka. Jejich role se ale postupem času přinejmenším vyrovnaly.
Cindy Crawford (56) dnes. Bývalý supermodelka s ikonickou pihou nad rtem je od roku 1998 šťastně vdaná za byznysmena Rande Gerbera, s nímž má dvacetiletou dceru Kaiu a syna Presleyho (22).
Sedmatřicetiletá Cindy Crawford v roce 2003. Za sebou má rozvod s hercem Richardem Gerem, svatbu s Gerberem i porod dvou dětí.
+ 10 fotek+ 11 fotek

Jennifer Lopez, Demi Moore, Nicole Kidman. To je jen zlomek hollywoodských star, které i po padesátce vypadají naprosto famózně. Svůj mladistvý vzhled ale nemají zadarmo. Je za ním spousta dřiny, odříkání a samozřejmě nemálo dolarů. Pojďte se s námi podívat na sedm slavných žen, které už překročily padesátku, ale pořád vypadají maximálně na třicet.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 24. 03. 2022 10:30

Jsou slavné, jsou bohaté, jsou krásné. Každý den nás udivují svým vzhledem na stránkách časopisů i sociálních sítích. Řeč je o sedmi hollywoodských padesátnicích, kterým se podařilo obelstít čas.

Jennifer Lopez cvičí nejméně hodinu denně

Jedno mají tyto ženy společné. Nenašly příliš velké zalíbení v plastických operacích a raději tvrdě dřou na své fyzičce a pečují o tělo. Zářným příkladem je herečka a zpěvačka Jennifer Lopez (52). Podle webu stylesatlife.com cvičí každý den nejméně hodinu, přičemž nevynechává kardio ani posilovací cviky. Velmi dbá na to, aby neměla na těle ani gram tuku navíc a byla samý sval. Kamery jsou totiž v tomto směru nemilosrdné.

Co se týče jídelníčku, není přítelkyně Bena Afflecka velkou fanynkou diet. Dopřává si raději vyváženou stravu bohatší na proteiny, a naopak chudší na sacharidy. Na jejím talíři tak většinou najdete zeleninu, vajíčka, ryby a kuřecí maso.

Na pleť používá přípravky předepsané lékařem či přírodní kosmetiku. Dbá na čistění pleti a dostatečnou hydrataci, vyhýbá se slunečním paprskům.

Sandra Bullock tráví ráno v koupelně jen 8 minut

Stejně puristická je v použití zkrášlovacích prostředků i herečka Sandra Bullock (57). "Kosmetickým procedurám věnuji po ránu přesně osm minut," poukázala herečka v rozhovoru pro magazín Marie Claire. Jejími nejlepšími večerními společníky jsou pak žínka na obličej a speciální odličovací krém.

Přesto Sandra občas dostane chuť si trošku zaexperimentovat. Jak přiznala na londýnské premiéře filmu Slečna drsňák 2, během natáčení se dověděla o novém způsobu boje proti stárnutí pleti. "Netušila jsem, že krém proti hemeroidům se dá aplikovat i na obličej, a ještě ke všemu to přímo doporučují kosmetičky. Nicméně se zdá, že mast na zadek vyhlazuje vrásky kolem očí," smála se Bullock.

Salma Hayek se řídí radami od babičky

Trošku víc si s péčí o pleť vyhraje Salma Hayek (55). Herečka s mexickými kořeny se dodnes řídí radami své babičky, vyučené kosmetičky. "Pleť si čistím jen večer, ráno nikdy. Přesně jak mi to doporučovala babička," svěřila se listu New York Times. V její kosmetické taštičce nesmí chybět hydratační krém, pleťový olej a pleťové sérum. Snaží se to obecně nepřehánět s peelingem a přednost dává přírodní kosmetice.

A které další krásky, jež už překročily padesátku, vypadají stále jako za mlada? Podívejte se do naší fotogalerie. Minimálně Halle Berry, Demi Moore a Nicole Kidman vypadají, jako by jim léta spíše ubývala...

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články