Salma Hayek slaví 53. narozeniny: Jak to dělá, že je tak neuvěřitelně sexy

Začínala u mexických telenovel, postupem času si ale zahrála i po boku Antonia Banderase, s Willem Smithem a Kevinem Klinem i s Russellem Crowem.
Zdroj: Profimedia
Mexická herečka, které se podařilo dobýt filmová plátna, stát se světovou filmovou jedničkou hned po Dolores Del Río. Začínala u mexických telenovel, postupem času si ale zahrála i po boku Antonia Banderase, s Willem Smithem a Kevinem Klinem i s Russellem Crowem.Salma se narodila 2. září 1966 v Coatzacoalcos, Veracruz v jihovýchodním Mexiku. Její otec byl libanonského původu, matka pocházela z Mexika. Její rodina byla silně nábožensky založena. Ve 12 letech ji rodiče poslali do internátní školy do Louisiany. + 6 fotek+ 7 fotek

I přesto, že je snědé herečce přes padesát let, je jisté, že vypadá snad ještě lépe než v mládí. Zda jde o geny, zdravou stravu nebo práci plastických chirurgů, se asi nedozvíme. Jedno je ale jisté, Salmě přibývající věk prospívá a na babičku se ani ona rozhodně ještě necítí.

Petra Járková
Petra Járková 02. 09. 2019 09:35

Katolička

Salma Hayek Jiménez je mexická herečka, režisérka a producentka. Pochází z katolické rodiny, je dcerou španělské matky a libanonského otce. Doposud hrála ve více než třiceti filmech.

Charita

Jestli je na světě nějaká celebrita, která bude vypadat dobře i v době, kdy bude dávno v důchodu, je to Salma Hayek. Mexická kráska je ztělesněním bohyně, a to nejen pro svůj dokonalý vzhled, ale i proto, že se zajímá o charitu. Účastní se především charitativní činnosti proti násilí na ženách a diskriminaci přistěhovalců.

Manžel

Manželem Salmy Hayek je bohatý obchodník François-Henri Pinault, který po požáru katedrály Notre-Dame nabídl 100 milionů euro na její opravu. V tu chvíli se začala spousta lidí vztekat, že existují i důležitější věci, na které je potřeba přispět. Tito lidé si ale neuvědomovali, do kolika charitativních projektů je Salma se svým manželem zapojena.

Věk 

Zda je velká část peněz i jedním z důvodů, proč Salma ve 52 letech vypadá o 20 let mladší, je otázkou. Faktem však je, herečka dělá vše pro to, aby zůstala co nejdéle fit. Pravidelně cvičí, zdravě jí a právě díky tomu se nemusí stydět svléknout do plavek. Podívejte se v galerii, jak je i ve svém věku nádherná.

NA FOTOGRAFIE SALMY HAYEK SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články