Sandra Bullock: Její máma z ní chtěla mít svou kopii. Ona ale radši instalovala záchody

Sandra Bullock: Její máma z ní chtěla mít svou kopii. Ona ale radši instalovala záchody
Zdroj: Showpix.cz

Sandra Bullock je známá americká herečka a také úspěšná filmová producentka. Objevila se v řadě oblíbených filmů a po celém světě má miliony fanoušků. Existuje však i řada zajímavostí, které jste o slavné oscarové herečce dosud nevěděli.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 21. 07. 2020 12:23

Sandra Bullock působí na filmových plátnech už tři desetiletí, během nichž si zahrála mnoho postav a okusila řadu filmových žánrů. Zářila například v thrilleru V pasti, ve vesmírném dramatu Gravitace či ve snímku Zrození šampióna.

Sanda Bullock na Instagramu

Pětapadesátiletá Sandra však stále umí překvapovat. Třeba tím, když v jedné talkshow ukázala, jak plynule dokáže mluvit německy. To souvisí s tím, že převážnou část svého dětství trávila právě v Německu a tento jazyk využívá dodnes.

Sandra Bullock taky nemá účet na sociálních sítích. Není to však z důvodu, že by si chtěla chránit své soukromí, jak se většina jejich fanoušků domnívá. Může za to jen a pouze její lenivost, která herečce brání v tom, aby se připojila k Twitteru či Instagramu.

Herečka z úspěšného filmu Nebezpečná rychlost se v rozhovoru pro InStyle rozpovídala taky o tom, jaké to měla se svou mámou, operní pěvkyní, která oplývala vybraným módním vkusem. Sandru tak chtěla oblékat stejně jako sebe. „Měla jsem být její mini verzi. Ten pocit se mi ale nelíbil, a tak jsem šla opačným směrem – džíny, kšiltovky. Bruslila jsem a jezdila na kole,“ cituje herečku web insider.com

Jak se Sandra Bullock naučila nainstalovat záchod?

Americká herečka také miluje přestavování a vytváření nových interiérů, což ji velmi baví a naplňuje. Tento talent prý zdědila po svém otci, který se zabýval renovací domů. „Koupil si staré budovy a sám je od základů přestavoval. Já jsem se díky němu naučila pracovat se sádrokartonem nebo nainstalovat záchod,“ prozradila Bullock časopisu InStyle.

V roce 2000 Sandra Bullock oslovila komika a herce Georga Lopeze, který byl vyznamenán za svou práci a příspěvky pro latinskou komunitu. Společně potom vytvořili situační komedii, která byla pojmenována po Lopezovi a na televizních obrazovkách se objevovala v letech 2002 až 2007. V roce 2004 se v sitcomu ale Sandra objevila naposledy a od té doby už se v žádné televizní show neukázala.

Oscar pro Sandru Bullock

Její kariéra však pokračovala i nadále a oblíbená herečka byla za svou práci také odměněna. V roce 2010 Sandra Bullock získala Oscara za film Zrození šampióna, za který obdržela i Zlatý glóbus. O čtyři roky později byla rodačka z Virginie nominována na Oscara podruhé, tentokrát ale nestačila na Cate Blanchett. Přesto se podle časopisu Forbes stala nejlépe placenou herečkou, která si během jediného roku vydělala neuvěřitelných 51 milionů dolarů.

Další velkou roli dvojnásobná máma sehrála v roce 2018 v thrilleru V pasti, kde si sáhla na dno svých možností. Časopisu People totiž prozradila, že se hrozně bojí bojových scén, které pro ni byly velmi obtížné a ona tak musela překonat sama sebe. Ovšem možná i právě proto vypadají strašlivé scény ve filmu tak opravdově. Co si naopak velmi užívala, to bylo natáčení animovaného filmu Princ Egyptský z roku 1998, ve kterém Sandra propůjčila svůj hlas slavné Miriam.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články