Věk je jenom číslo: 10 českých krásek, které zůstávají šik i po padesátce. Jak to dělají?

Věk je jenom číslo: 10 českých krásek, které zůstávají šik i po padesátce. Jak to dělají?
Zdroj: Herminapress, Profimedia/ koláž Lifee.cz
Leona Machálková se i v 54 letech pyšní štíhlou postavou, mladistvým vzhledem, a především ohromujícím půvabem. Elegantní a vkusná za jakékoliv situace. Taková je herečka Dana Morávková, které by padesát let na první pohled tipoval jen málokdo. I když je Světlana Nálepková (61) již babičkou, vypadá vskutku oslnivě a jiskra v oku jí rozhodně nechybí. Yvetta Blanarovičová (58) je ženou každým coulem. Ohromující figura, perfektně upravené vlasy a dokonalé líčení za všech situací. + 6 fotek+ 7 fotek

Že věk je pouze číslo, dokazuje hned několik českých krásek, které i po padesátce vypadají naprosto famózně. Jak to ve zralém věku sluší Kateřině Brožové, Leoně Machálkové, Daniele Peštové nebo Heidi Janků? A kdo další se dostal do našeho výběru deseti šik Češek 50+?

Dana Klementová
Dana Klementová 22. 02. 2022 09:00

I když většina žen nesnáší přibývající vrásky právě dobře, tyto dámy stárnutí trápit nemusí. Přestože všechny již oslavily 50. narozeniny, stále vypadají naprosto senzačně. 

Genetický dar i kosmetické prostředky za tisíce

Ne nadarmo se říká, že Češky patří k nejkrásnějším ženám světa. A tyto krásky to jen potvrzují. Řeč je například o Yvettě Blanarovičové, Mahuleně Bočanové, Ivaně Chýlkové či Lucii Bílé. "Naštěstí nemám problematickou pleť. Myslím si, že to je takový můj genetický dar. Stejně tak vlasy. Nemám s nimi žádné problémy," svěřila se magazínu Sedmička jedna z nejhezčích českých hereček Dana Morávková.

Většinou však půvabné padesátnice nemají mladistvý vzhled zadarmo jako Dana, ale musejí se o sebe pečlivě starat a často sahat hluboko do peněženky, aby si pořídily produkty na pleť či vlasy„Ptáte se, co používám za kosmetiku. Ráno citron, led, sprcha, kokosový olej,“ vysvětlila Blanarovičová na Facebooku s tím, že k tomu používá krém, který se vyrábí z hlemýžďů, a večer si zase aplikuje na pokožku sérum z rybích jiker. To vyjde téměř na 3500 Kč.

Pokud tedy i vás zajímá, které slavné české ženy umějí stárnout s grácií, prohlédněte si naši fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články