Něco jako láska: Kutcher zajistil neuvěřitelnou návštěvnost, pro režiséra Colea byl snímek jízdenkou do Hollywoodu

Něco jako láska je romantická komedie z roku 2005 o osudu, spojení a tenké linii mezi příležitostným přátelstvím a láskou až za hrob.
Zdroj: Čsfd
Něco jako láska je romantická komedie z roku 2005 o osudu, spojení a tenké linii mezi příležitostným přátelstvím a láskou až za hrob.Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku.Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí.Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady.+ 6 fotek+ 7 fotek

Něco jako láska je romantická komedie o osudu, spojení a tenké linii mezi příležitostným přátelstvím a láskou až za hrob. Emily a Oliver jsou zcela odlišní lidé, kteří se před sedmi lety potkali na palubě letadla z Los Angeles do New Yorku a už tehdy si uvědomili, že se k sobě snad ani nemohou hodit méně.

Petra Járková
Petra Járková 18. 09. 2019 16:00

Opakovaná setkání

Amanda Peet a Ashton Kutcher prožijí neočekávaný sex na palubě letadla. O nic jiného mezi nimi nejde. Po následujících sedm let je ale osud svádí znovu a znovu dohromady - bohužel pokaždé v nesprávnou chvíli. Zatímco se potýkají s problémy ve vztazích, střídají kariéry a trpí stále novými rozchody, postupně se z příležitostných kamarádů stávají nejlepšími přáteli, kteří se spolu mohou bavit o všem. Oba zoufale hledají lásku a vztah, které by nebyly odsouzeny ke katastrofickému konci, až je jejich sedmileté přátelství dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná... něco jako láska.

Komedie za 30 milionů

Komedie stála producenty 30 milionů a už během prvního víkendu vysílání v kinech vytáhla z amerických diváků 7,5 milionu dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů.

Dveře do Hollywoodu

Pro režiséra Colea byl snímek vykročením směrem k Hollywoodu. Do té doby měl za sebou jen televizní produkce nebo komedie Bílá vdova a Holky z kalendáře.

Debutující scénárista

Scénárista Colin Patrick Lynch filmem Něco jako láska debutoval na tomto postu. Jako herec se však již objevil například ve filmech Terminátor 2: Den zúčtování nebo v seriálech Jossa Whedona Firefly a Angel. Je také uznávaným divadelním hercem a autorem několika divadelních her.

Kutcherovo hobby

Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk'd. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích.

NA FOTKY Z FILMU NĚCO JAKO LÁSKA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články