Tom Cruise se chce vrátit k dceři Suri, kterou neviděl celých pět let

Tom Cruise se chce vrátit k dceři Suri, kterou neviděl celých pět let
Zdroj: TV Nova

Herec Tom Cruise neviděl podle magazínu Hollywood Gossip dceru dlouhých pět let. Suri je přitom už čtrnáct let, takže ji táta nenavštívil prakticky čtvrtinu jejího života. Co ho přimělo k tomu, aby svůj přístup změnil? A chová se už jako opravdový otec?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 18. 02. 2020 08:34

Herecké umění Toma Cruise můžete aktuálně vidět ve filmu Nevědomí, který 18. 2. ve 20:00 vysílá Nova Cinema. Zahrál si v něm sběratele Jacka, hledajícího artefakty zaniklé lidské civilizace. Z každodenní rutiny ho však vyvede nouzové přistání vesmírného plavidla, jenž má na palubě pouze jednu členku posádky, která navíc začne Jackovi tvrdit, že mají společnou minulost.

Za dcerou může kdykoli přiletět

Tom Cruise je multimilionář, má i vlastní soukromý tryskáč. Nic mu tak nebrání v tom, aby dceru Suri, kterou má s herečkou Katie Holmes, kdykoli viděl. Podle slov hercova blízkého přítele je Tom připraven stát se znovu otcem. Svědomí se v něm mělo hnout poté, co uviděl fotky Suri a nevěřil vlastním očím, jak moc vyrostla.

Cruise se chce zřejmě chopit nabízející se šance po rozchodu Katie Holmes s Jamie Foxem. “Jeho dcera nemá momentálně v životě žádný mužský vzor, takže má Tom, jak se říká, volné pole,” prozradil magazínu Hollywood Gossip jeho kamarád.

Opustil ji kvůli scientologům

O Tomu Cruisovi je známo, že patří mezi vysoce postavené členy Scientologické církve. A právě kvůli ní měl dceru opustit. Údajně se musel naplno věnovat řízení kontroverzního spolku. Kdyby se ale někdy rozhodl odejít, bylo by to paradoxně právě kvůli Suri, neboť by si možná uvědomil, o co celé roky přicházel. Zatím se ale hercovy priority nezměnily, scientologové jsou stále na prvním místě.

Katie Holmes navíc s úplným návratem svého bývalého manžela ani nepočítá. Usilovně hledá nového partnera, který by byl její dceři skvělým, a hlavně zodpovědným otcem. “Suri určitě nečeká na svého tátu jako na smilování. Pokud o ni nebude mít skutečný zájem, tak ona o něj také ne,” dodala pro Hollywood Gossip.

Návrat k nejslavnější roli

Během letních prázdnin se bude v českých kinech konat premiéra filmu Top Gun: Maverick. Cruise se tak vrací zpět na “místo činu”. Jako úplně první mohli vidět upoutávku na film diváci Superbowlu. Trailer tak vidělo přes sto milionů lidí.

Top Gun: Maverick je opět plný záběrů na průlety a manévry stíhaček. Režisér Joseph Kosinski, který má na kontě i film Nevědomí, je známý tím, že klade důraz na vizuální stránku svých snímků a autenticitu. Toma Cruise, který vlastní pilotní licenci, proto poslal na několikaměsíční kurz akrobatického létání. V několika scénách se tak skutečně nebudeme dívat na kaskadéra či šikovný trik, ale na skutečné záběry Cruise v letící stíhačce.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články