20 nejslavnějších milenek Leonarda DiCapria: Nechybí mezi nimi ani jedna Češka

20 nejslavnějších milenek Leonarda DiCapria: Nechybí mezi nimi ani jedna Češka
Zdroj: Showpix

Hollywoodský herec Leonardo DiCaprio (46) se atraktivním ženám nikdy nevyhýbal. Ba naopak. Jeho postelí prošly ty nejžádanější krásky světa. Pojďte se s námi podívat na dvacítku největších koček, které měly tu čest, a vyjevíme vám i pikantní detaily ze vztahu s filmovou star.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 22. 07. 2021 09:00

Leo je nejen talentovaný herec, který autenticky ztvární sebenáročnější roli, ale především velký milovník krásných žen. Těch za svůj život vystřídal už požehnané množství. Žádná z nich mu však neučarovala tak, aby se s ní oženil a založil rodinu.

Nejblíže k tomu měla brazilská supermodelka Gisele Bündchen (41). Jenže ani té se nepovedlo notorického starého mládence dotáhnout před oltář, a tak se nakonec rozešli. A kdo další (údajně) prošel náručí slavného herce? Podívejte se na náš přehled!

1993: Kate Moss

S modelkou proslulou svou náklonností ke kokainu prožil Leo nezávazný románek v době, kdy oba teprve začínali nakukovat do velkého světa showbyznysu.

1994: Brittany Daniel

DiCaprio a Brittany se potkali na natáčení filmu Rváčův deník. Tehdy osmnáctiletá blondýnka mladého DiCapria údajně nekompromisně svedla. Co se zprvu jevilo jako vztah založený výhradně na sexu, přerostlo v téměř roční záležitost.

1995: Naomi Campbell

Právě tady začala DiCapriova posedlost modelkami. S Naomi prožil Leo intenzivní románek plný erotického jiskření. I když jejich vztah trval jen několik měsíců, přáteli zůstali dodnes. Často je tak fotografové zachytí v družném hovoru.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Naomi Campbell (@naomi)

1996: Kristen Zang

První vážnější vztah DiCaprio navázal v době, kdy se stával idolem puberťaček. S modelkou Kristen vydržel na střídačku dva roky a šušká se, že to byla ona, kdo vztah definitivně ukončil.

1997: Demi Moore

Se slavnou brunetou se známý proutník zapletl ještě během vztahu s Kristen. Demi se právě rozcházela se svým druhým manželem Brucem Willisem a ještě nepotkala svého třetího chotě Ashtona Kutchera, a tak podle spekulací hledala (a našla) útěchu a trošku zábavy v náručí švarného Lea.

1997: Helena Christensen

Ve chvíli, kdy svět obletěl film Titanic, stal se Leo sexuální ikonou pro celou generaci žen. A fanynky nebyly jediné, kdo jeho kouzlu podlehl. Z četných dostaveníček, které Leo po premiéře tohoto megahitu absolvoval, určitě stojí za zmínku to s modelkou Helenou Christensen.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Helena (@helenachristensen)

1997: Natasha Henstridge

Po Heleně přišla na řadu Leova líbezná herecká kolegyně a modelka Natasha, která si zahrála hlavní roli ve filmu Mutant. Užili si spolu krátký žhavý románek.

1998: Bijou Phillips

Potkali se na párty a Leo pomohl Bijou odstartovat hereckou kariéru tím, že ji představit režisérovi jejího prvního filmu Černá a bílá. Vztah nicméně neměl dlouhého trvání, Bijou totiž pokukovala po někom jiném, konkrétně kolegovi Elijahu Woodovi.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený James Gay (@jamesgay55)

1998: Amber Valletta

Leo se do modelky a herečky zamiloval poté, co ji spatřil na obálce módního časopisu. Vyslal proto svého agenta, aby Amber "ulovil". To se mu povedlo a ti dva spolu strávili velkou část roku 1998.

1998: Eva Herzigová

Mimořádně pikantní románek prožil Leo s Evou Herzigovou. Trval přibližně měsíc a nikdy ho ani jeden z nich nepotvrdil. Nejspíš proto, že byl velmi skandální. Eva byla v té době vdaná za bubeníka Tika Torrese.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Herzigova (@evaherzigova)

2000-2005: Gisele Bündchen

A tohle je velká láska! Pětiletý vztah s Gisele byl pro Lea natolik vážný, že brazilskou supermodelku jako první vyvedl na veřejnost coby svou známost. Dokonce to vypadalo na svatbu, ale jak to dopadlo, víme všichni. Gisele je nyní šťastně vdaná za hráče amerického fotbalu Toma Bradyho.

2005-2011: Bar Refaeli

Po rozchodu s Bündchen začal herec randit s další modelkou Bar Refaeli. Kromě její krásy mu bezesporu učaroval i fakt, že Izraelka je stejně jako on náruživou ekologickou aktivistkou. Vydrželi spolu rekordních šest let.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Bar Refaeli (@barrefaeli)

2011: Blake Lively

Pětiměsíční intenzivní vztah vypadal opravdu nadějně. Blake dokonce Leovi vařila a na veřejnosti působili jako dvě hrdličky. Jenže i když si to herečka možná myslela, Leo vztah nebral příliš vážně. Lively nicméně nezůstala na ocet dlouho. Nyní je vdaná za jiného hollywoodského krasavce Ryana Reynoldse.

2011-2012: Erin Heatherton

Dalším z Leových oficiálních románků. S modelkou (jak jinak) Erin strávil většinu roku 2012, ale nakonec se rozešli kvůli příliš nabitým diářům.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Erin Heatherton (@erinheathertonlegit)

2012-2013: Miranda Kerr

Šuškanda praví, že tihle dva měli hned několik dostaveníček v době, kdy se Miranda rozváděla s Orlandem Bloomem. To poslední se datuje do roku 2013.

2013-2014: Toni Garrn

S Toni začal Leo chodit v květnu 2013 a jejich vztah trval přibližně rok. Skončil ve chvíli, kdy modelka roku 2014 zjistila, že její milý paří se skupinou fešných dívek, aniž by ji o tom předem informoval.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený TONI GARRN (@tonigarrn)

2015-2016: Kelly Rohrbach

Když Leo potkal sličnou modelku Kelly, vypadalo to, že se konečně usadí. Tvořili nerozlučnou dvojku a podle šuškandy se prý dokonce zasnoubili. Jenže jak rychle spekulace začaly, tak rychle utichly, když se pár roku 2016 rozešel.

2015: Rihanna

Když roku 2015 načapali fotografové v Paříži Lea a Rihannu při velmi intimním rozhovoru, byla senzace na světě. Chodí spolu? Oba tvrdili, že ne, ale my se tomu zdráháme uvěřit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Rihanna (@rihannaqueen___)

2016: Lauren Hutton

Užili si spolu výtečnou noc po předávání Oscarů v roce 2016. Leo si z něj odnesl svou první sošku pro herce v hlavní roli a jako bonus získal krásnou Lauren.

2017-?: Camila Morrone

Nyní Leo už čtyři roky randí s mladičkou hereckou kolegyní Camilou Morrone. Nevadí mu ani dvaadvacetiletý věkový rozdíl a zdá se, že konečně našel tu pravou. Inu, sami brzy uvidíme. Hodně štěstí, Leo!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Camila Morrone (@camilamorrone)

Zdroje informací:

elitedaily.com

yahoo.com

cheatsheet.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články