Titanic: Role DiCapria a Winslet měl původně hrát jeden z nejvíce sexy mužů světa a slavná zpěvačka

Titanic, DiCaprio, Winslet
Zdroj: Prima Max
Každý dělá o pauze něco jiného. Leonardo a Kate hovořili o sexu.Náraz do ledovce trval 37 vteřin, stejná doba uplyne i ve filmu.Aby se Leo cítil na place dobře, měl u sebe svého domází mazlíčka, ještěrku Blizzard.Titanic jako loď stál 7,5 milionů dolarů. Titanic jako film 200 milionů dolarů.+ 6 fotek+ 7 fotek

Málokdo by si již dnes dokázal představit, že by v Titanicu hrála jiná dvojice než Leonardo DiCaprio a Kate Winslet. A přece kandidátů na dvě hlavní role bylo poměrně dost, včetně jednoho velmi překvapivého.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 29. 08. 2020 16:00

Měl být nepotopitelný, jenomže když narazil do ledovce v Severním moři, šel ke dnu. Řeč je o Titanicu. Na jeho palubě je i Jack, který vyhrál lístek v pokeru, a Rose, jež má pronajaté luxusní apartmá. Když se ti dva potkají, je to láska na první pohled, jenomže romance se změní v boj o holý život.

Na film Titanic se můžete podívat dnes ve 20:00 na Prima Max

Zástup adeptů na hlavní roli

Leonardo DiCaprio si musel na nabídku od filmového studia počkat. Producenti se totiž nejprve poohlíželi po jiných hercích. V úvahu přicházel Tom Cruise nebo idol žen Brad Pitt. Ale to nebylo vše. Jacka si mohl zahrát i Matthew McConaughey, který se nyní věnuje spíše drsnějším filmovým a seriálovým žánrům. Za všechny jmenujme Temný případ.

A kdo si brousil zuby na Rose? Třeba slavná zpěvačka Madonna a neméně populární Nicole Kidman, Cameron Diaz, Sharon Stone či Gwyneth Paltrow. Kdoví, jak by celý film dopadl, kdyby se ústřední dvojice protagonistů dala dohromady z výše uvedených jmen.

Rose chci já a hotovo!

Když dostala tehdy devatenáctiletá Kate Winslet do rukou scénář k Titanicu, rozplakala se. A pak začala pátrat po režisérovi Cameronovi. O několik telefonátů později se mu dovolala do auta. Byla tak rázná, že prý kvůli tomu až zastavil. “Tuhle roli chci, a pokud mi ji nedáte, opravdu se na vás za to naštvu,” prozradila herečka časopisu Rolling Stone.

Uvolnění atmosféry

“Stalo se to hned první natáčecí den,” svěřila se Winslet magazínu People. ”Když mne Leo uviděl nahou, zmohl se jen na jedno slovo, a to páni. Já mu na to řekla, že buď budeme takto na sebe hledět celý den, nebo se přes to prostě přeneseme. A to pomohlo,” svěřila se herečka magazínu People.

Zakázané uvolnění?

I Leo má své potřeby. Zřejmě ten den snědl něco špatného, což vyústilo v to, že se před Kate uvolnil velmi nevhodným způsobem. “Z vlastní zkušenosti mohu říct,” uvedl Cameron, “že kdyby šlo o jinou herečku, vrazila by mu facku a týden s ním nepromluvila. Kate se naopak zlomila v pase a začala se smát. Ti dva měli mezi sebou zvláštní chemii.” 

Zdroj textu: Cosmopolitan

Zdroj fotek: Prima Max

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články