Dcera Katie Holmes a Toma Cruise vyrůstá bez slavného táty. S mámou ale tvoří dokonalý pár

Dcera Katie Holmes a Toma Cruise vyrůstá bez slavného táty. S mámou ale tvoří dokonalý pár
Zdroj: Showpix.cz

Dcera Toma Cruise a Katie Holmes letos oslavila už čtrnácté narozeniny a roste z ní mladá a krásná slečna. Jenže její táta u jejího dospívání není. Cruise byl totiž natolik oddaný své scientologické víře, až Holmes musela požádat o rozvod a jejich dceru tak vychovává sama. Jaký má Suri se svými rodiči vztah?

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 29. 07. 2020 12:09

Suri se tehdejšímu slavnému páru narodila v roce 2006, kdy se Tom Cruise a Katie Holmes také vzali. Jenže nic netrvá věčně a jejich vztah se po šesti letech rozpadl. Důvodem byla Tomova víra, která jejich rodinu začala hodně omezovat.

Tom Cruise propadl scientologii

Cruise byl se Suri naposledy veřejně viděn v roce 2013, tedy rok po rozvodu s Katie. Podle několika zdrojů má slavný herec zákaz se se svou dcerou stýkat, což mu však nezakázala Holmes, ale scientologická církev. Podle ní totiž Suri není praktikujícím členem scientologie, takže je považována za potlačující osobu a musí být odříznuta od všech členů církve – a to včetně nejbližší rodiny.

Cruise sice tvrdí, že není třeba chránit jeho dceru před náboženstvím, sám ale nakonec na nátlak právníků přiznal, že scientologie byla jedním z hlavních důvodu rozvodu, a že Katie chtěla jejich dceru před tímto náboženstvím ochránit.

Osmapadesátiletý oblíbený herec ztratil kontakt se svou dcerou, když jí bylo sedm let. „Pokud by ji chtěl vidět, mohl by. Dokonce i lidé ve vězení mají právo vidět své děti,“ uvedl jeden z blízkých zdrojů pro elle.com.

Cruise to k ní měl jen třicet minut...

Hlavní hrdina akční série Mission:Impossible měl svou dceru možnost vidět v roce 2017, přesně na den otců. „Byl od ní jen 23 mil daleko. To si mohl udělat výlet, aby Suri konečně viděl. Cesta by mu zabrala bez provozu třicet minut. Do jeho nabitého programu by to přidalo jen pár hodin navíc,“ uvedl jeden ze zdrojů pro In Touch. Cruise ale této šance nevyužil.

Opakem Toma je Katie Holmes, která svou dceru nadevše miluje a společně tvoří sehranou dvojici. Herečka, která se do paměti fanoušků poprvé zapsala v oblíbeném teenagerovském seriálu Dawsonův svět, svou dceru chrání před světem sociálních sítí, nedávno ale udělala výjimku a na Instagramu zveřejnila narozeninové fotky Suri. U prvního snímku s nápisem Happy Birthday napsala komentář: „Hezké narozeniny, miláčku!!! Jsem tak požehnána, že můžu být tvá máma. Je to neuvěřitelné!“

Katie Holmes a Suri tvoří dokonalý tým

Čtrnáctiletá teenegerka má se svou slavnou mámou opravdu krásný vztah. „Zkuste najít jiné duo máma-dcera, které je více synchronní, než ty dvě,“ uvedl jeden ze zdrojů pro US Weekly. „Jsou skutečný tým. Jejich spojení je nádherné, prostě radost pohledět,“ dodal.

Suri je prý velmi sportovně nadaná a vyniká ve fyzických dovednostech, jako je gymnastika nebo tanec. Také má okolo sebe okruh blízkých přátel, mezi kterými je velmi oblíbená. Katie se pro elle.com svěřila i s tím, že by její dcera v budoucnu mohla být třeba fitness modelkou. Předpoklady k tomu má, protože její dědeček uběhl ve svých 45 letech Bostonský maraton. Pro Katie to byl úžasný příklad toho, že všechno jde, když se chce. I ona samotná by chtěla být pro svou dceru příkladem, říká ale, že by nechtěla být posedlá vlastní představou o budoucnosti své dcery.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články