Chcete zainvestovat do nemovitosti? Představujeme nejhonosnější paláce, které jsou v Americe na prodej

Johnson City, Tennessee, 4,3 milionu USD.
Zdroj: homelove.cz
Garland, Nebraska,  695 000 USD.Není to krása? Všude po světě najdete pozoruhodné stavby.Chevy Chase, Maryland, 1,5 milionu USD.Z tohoto hradu byl dokonalý výhled na všechny lodě, které se k němu blížily.+ 6 fotek+ 7 fotek

Pokud jste někdy snili, že budete bydlet na hradě, v zámku nebo paláci, tak nyní máte možnost. Připravte se ale, že budete muset sáhnout pořádně hluboko do kapsy, aby vám některá z těchto amerických nemovitostí mohla říkat pane.

Petra Járková
Petra Járková 23. 04. 2019 14:00

Například luxusní palác v Kalifornii je nabízen k prodeji za 28,8 milionu USD. Další - námi doporučovaná -  přepychová panská sídla by vás vyšla mnohem levněji, pořád se ale jedná o částky v řádech desítek milionů korun.

Chevy Chase (Maryland), 1,5 milionu USD – tento zámek je nabízen za překvapivě nízkou cenu. Důvodem je pravděpodobně skutečnost, že má „jen“ tři ložnice a čtyři koupelny.

Johnson City (Tennessee), 4,3 milionu USD – replika španělského hradu z 18. století. Disponuje devíti ložnicemi a čtrnácti koupelnami. Samostatnou zmínku si jistě zaslouží i kulečníková místnost.

Sedro Woolley (Washington), 895 000 USD – relativně malý (tři ložnice a dvě koupelny), ale přesto velkolepý hrad s vlastním mostem a přírodním koupalištěm.

Lake Wales (Florida), 1,5 milionu USD – takzvaný „House of Josephine“ postavil v roce 1920 jistý bohatý bankéř pro svoji milovanou manželku. Jak romantické! Deset ložnic, osm koupelen, bazén, krásné zahrady… co víc si přát.

Bolton (New York), 14,8 milionu USD – šest ložnic, šest koupelen a interiér zařízený nádherným starožitným a vintage nábytkem. Požadovaná cena nám však připadá poněkud přemrštěná.

Garland (Nebraska), 695 000 USD – překrásný „viktoriánský zámeček“, obklopený hlubokými lesy. Má čtyři ložnice, tři koupelny a patří k němu pozemek o rozloze celých 60 akrů.

Hillsborough (Kalifornie), 28,8 milionu USD – šest ložnic, dvanáct koupelen, krytý bazén, venkovní bazén, tenisové kurty, hřiště na raketbal, jezírka, meditační zahrady… komu by to bylo málo, ten si může koupit ještě sousední pozemek o rozloze 2,5 akru.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články