Jak žije Bruce Willis: Diváky z jeho výkonů bolí oči, doma si jej ale nemůžou vynachválit

Jak žije Bruce Willis: Diváky z jeho výkonů bolí oči, doma si jej ale nemůžou vynachválit
Zdroj: se souhlasem Prima Max
Můj soused zabiják: Nicholasův život je jedno velké utrpení. Pracuje v zadlužené zubařské ordinaci a každý den musí snášet příšernou ženu a ještě horší tchýni. Jednoho dne se ale vedle něj nastěhuje Jimmy. Nicholas je rád, že konečně našel někoho normálního...Majitelé domů, kde bydleli hlavní postavy komedie Můj soused zabiják, se mohli radovat. Za propůjčení nemovitostí na jeden měsíc získali odměnu padesát tisíc dolarů. V komedii Můj soused zabiják se mihnou i tři dcery Bruce Willise.Úspěchu komedie Můj soused zabiják si všiml i indický Bollywood, a proto zde vznikl neoficiální remake s názvem Awara Paagal Deewana.+ 2 fotky+ 3 fotky

Bruce Willis, kterého si můžeme dnes připomenout ve filmu Můj soused zabiják, patřil v osmdesátých a devadesátých letech mezi špičky akčního žánru. V současnosti ale jeho filmové počiny vyvolávají u diváků minimálně zdvižené obočí. V soukromí se mu, na druhou stranu, daří. Vychvaluje ho současná i bývalá manželka.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 17. 07. 2021 11:00

Děj filmu Můj soused zabiják: V domě na předměstí Montrealu žije zubař Nicholas Oseransky, kterému všichni neřeknou jinak než Oz. Jeho život je jedna velká tragédie: ordinace je po tchánovi zadlužená až po uši, oporou mu není ani manželka, která se svou matkou využije každou chvilku na to, aby do něj rýpala. Jednoho dne se vedle přistěhuje Jimmy Tudesky alias Tulipán. Oba muži se brzy spřátelí, jen je tady jeden háček - Tulipán je nájemný vrah. Na komedii Můj soused zabiják z roku 2000 se můžete podívat dnes ve 20:00 na Prima Max.

Dlouhá cesta Bruce Willise

Než se Bruce Willis stal hercem, vystřídal opravdu širokou škálu zaměstnání. Začínal jako tovární dělník, avšak v tomto případě šlo spíše o brigádu při škole. Na plný úvazek nastoupil až v Salemské jaderné elektrárně, coby člen ochranky.

Pak začal pokukovat po stříbrném plátně. Nastoupil na Státní univerzitu Montclair v New Jersey, kde se rozhodl zkusit dramatický kurz. Ve 24 letech však studium vzdal a odstěhoval se do New Yorku. Aby mohl zaplatit účty, začal pracovat v art-baru Kamikaze. Nebylo to však na dlouho. Záhy přišly role na Broadwayi, v televizi a filmu. Nesplnil si sice dětský sen, že se stane profesionálním hráčem na harmoniku, herectví se ovšem mohl věnovat již naplno.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Saban Films (@saban_films)

Zapomenutý Bruce Willis?

Po profesní stránce se Willisovi již moc nedaří. Prý je s ním už dlouho komplikovaná spolupráce, co ho odstavilo od velkých produkcí. Po sérii filmů, které vyšly pouze na DVD nosičích, jejichž názvy většině jeho fanouškům nebudou nic říkat, neboť měly téměř žádnou, anebo nulovou propagaci, se nyní nejvíce hovoří o sci-fi Cosmic Sin. Bohužel ani tímto snímkem si svou pošramocenou reputaci nenapravil. Třeba na webu ČSFD.cz napsal uživatel s přezdívkou 2Pac, že ho doslova bolelo se na to dívat.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Dvě rodiny Bruce Willise

Bruce Willis oslavil 18. března šestašedesátiny a zdá se, že doma je, na rozdíl od práce, vše v nejlepším pořádku. Jeho žena Emma Heming Willis, se kterou má dvě dcery, Mabel Rey a Evelyn Penn, jej označila za svou jedinou a pravou lásku. Každý den prý děkuje hvězdám za to, že Bruce potkala.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Demi Moore (@demimoore)

Ale to není vše. Vynachválit si ho nemůže ani jeho bývalka, herečka Demi Moore. Ta se také činila na svém instagramovém účtu, kde nahrála jejich společnou fotku s dětmi. „Vše nejlepší, BW! Jsi jedinečný. Děkuji za naše tři děti a smíšené rodiny,” dodala. Jak vidno, i po dvaceti letech od rozlučky je stále pojí silné přátelství.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Bruce Willis

Nickiswift.com: Demi Moore Has Something To Say To Bruce Willis

Flicks.co.nz: What happened to Bruce Willis’s career? Somebody call his agent!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články