10 osudových lásek Johnnyho Deppa: Mladičké modelce na dlouhá léta zlomil srdce, Baby mu dala košem

10 osudových lásek Johnnyho Deppa: Mladičké modelce na dlouhá léta zlomil srdce, Baby mu dala košem
Zdroj: Showpix
Sherilyn Fenn. V 80. letech byli zasnoubení, na svatbu už ovšem nedošlo.Jennifer Grey. Johnny ji hluboce miloval a chtěl si ji vzít. Odmítla ho.
Winona Ryder. Její jméno si nechal vytetovat na paži a nabídl jí sňatek. Bez úspěchu.Juliette Lewis. Pomohla mu zapomenout na Winonu.
+ 5 fotek+ 6 fotek

Hollywoodský herec Johnny Depp (58) se může pochlubit zástupy fanynek z celého světa. Jen deset žen ale mělo tu čest kráčet s ním životem. Do které byl zblázněný tak, že před ní neváhal pokleknout s prstenem v ruce, a která s ním opravdu surově vymetla?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 16. 09. 2021 09:00

Fešný herec byl celkem dvakrát ženatý, ani v jenom případě ale jeho manželství dlouho nevydrželo. Naopak Vanessu Paradis (48), s níž strávil 14 let a má s ní dvě děti, si nikdy nevzal.

Do výčtu Deppových osudových lásek patří celkem desítka vyvolených. Spekuluje se ovšem, že se zapletl s daleko více ženami. V této souvislosti se často skloňují jména, jako Angelina Jolie (46) nebo Naomi Campbell (51). Potvrzených vztahů je ale opravdu jen deset. Pojďme se na ně podívat.

Lori Allison (1983-1986)

Šikovné make-up artistce se jako první povedlo dostat filmového idola do chomoutu. Stalo se tak už v roce 1983, kdy bylo Deppovi pouhých dvacet let. Manželství s o šest let starší Lori ale nevydrželo dlouho. Rozvedli se o dva roky později, pak už Johnny randil výhradně s kolegyněmi ze showbyznysu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Johnny Depp™ (@johnnydeppster)

Sherilyn Fenn (1985-1987)

Po rozvodu Johnny rozhodně dlouho nesmutnil, záhy ho uhranula sexy hvězda Gilmorových děvčat a Městečka Twin Peaks Sherilyn. Stýkali se v osobní i profesní rovině, zahráli si spolu například v jedné z epizod Jump Street 21. I když se zasnoubili, na svatbu už nedošlo.

Jennifer Grey (1987)

Chodili spolu v době, kdy Jennifer byla díky roli Baby v Hříšném tanci hvězdou světového formátu. Ač jejich románek netrval dlouho, Johnny herečku s pohledem plachého ptáčka miloval natolik, že ji dokonce požádal o ruku. Místo svatby ale přišel rozchod.

Winona Ryder (1988-1993)

Dohromady se dali díky filmu Střihoruký Edward, kde oba zazářili. Johnny byl do okaté brunetky takový blázen, že si nechal na paži vytetovat nápis WINONA FOREVER (Winona navždy) a v roce 1990 ji požádal o ruku. Ač ho odmítla, ještě tři roky spolu randili, než se rozešli. Johnnymu zbylo jen tetování na ruce, které si ve spravedlivém rozhořčení nechal změnit na WINO FOREVER (víno navždy).

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený moisoitoilui (@have_be_shyun)

Juliette Lewis (1993)

Dát se dohromady s kolegou, se kterým pracujete na filmu, je milá hollywoodská tradice a Johnny ji neporušil ani při seznámení s Juliette. Chodit spolu začali při natáčení filmu Co žere Gilberta Grapea. Jejich romance měla rychlý průběh a Deppovi pomohla definitivně vyhnat z hlavy Winonu.

Ellen Barkin (1994)

Měli spolu krátký románek v době, kdy si Ellen dávala pauzu se svým tehdejším manželem Gabrielem Byrnem. Byla o devět let starší než Depp a jejich vztah trval velmi krátce. Pak si Ellen sbalila kufry a vrátila se ke Gabrielovi, se kterým žila dalších pět let. Poměr s jedním z nejžádanějších hollywoodských sexsymbolů byl doma jistě zakázané téma.

Kate Moss (1994-1998)

Po dvou krátkých vztazích Johnny zakotvil v náručí o 11 let mladší topmodelky. Vydrželi spolu čtyři roky, než to mezi nimi přestalo jiskřit a rozešli se. Zatímco zkušený vztahový harcovník Depp se oklepal velmi rychle, tehdy čtyřiadvacetiletá Moss přiznala, že ještě dlouhé roky prolévala slzy a nemohla se s koncem vztahu smířit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Johnny And Kate ❤️ (@mossdeppforever)

Vanessa Paradis (1998 - 2012)

Francouzská zpěvačka, modelka a herečka byla Johnnyho osudovou láskou. Kráčeli společně životem dlouhých 14 let a zplodili dvě děti - dceru Lily Rose (22) a syna Jacka (19). Seznámili se, jak jinak, při natáčení, a to filmu Devátá brána v roce 1998.

Amber Heard (2012-2016)

Než potkal bisexuálku Amber, skandály v oblasti vztahů se Deppovi vyhýbaly. A to je co říct, když jste ostře sledovanou celebritou. Poměr se smyslnou kráskou se všechno změnil.

Vzali se v roce 2015 a už o dva roky později začal cirkus, který nemá v moderních dějinách Hollywoodu obdoby. Během rozvodového řízení soud zakázal Deppovi přibližovat se k Amber, protože ji během manželství údajně slovně i fyzicky napadal.

Tím Heard fešnému herci dokonale zničila kariéru, neboť režiséři od něj jako od násilníka dali ruce pryč. V roce 2019 se Depp rozhodl očistit své jméno. Exmanželku obvinil z pomluvy, a navíc dodal, že to byla ona, kdo se v jejich vztahu choval agresivně. Soud by se měl případem zabývat příští rok.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Portal Estrelando (@portalestrelando)

Lisa Marie Presley (2018-2019)

Potkali se v době, kdy oba byli na dně. Johnny kvůli vyostřenému rozvodu s Amber a Lisa vinou finančních problémů. Prožili spolu relativně krátký vztah, rozešli se v roce 2019.

Zdroje informací:

Thetalko.com

Whosdatedwho.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články