Svatba na první pohled: Páry spojí expertka na DNA, psychoterapeutka i vztahový kouč

Svatba na první pohled: Páry spojí expertka na DNA, psychoterapeutka i vztahový kouč
Zdroj: se souhlasem TV Nova

Reality show Svatba na první pohled lámala rekordy ve sledovanosti. Uvedení nové řady tak bylo jen otázkou času. Soutěžícím teď budou vztahy formovat psychoterapeutka nebo expertka na DNA.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 11. 09. 2021 11:00

Svatba na první pohled: V dobrém i ve zlém až navěky. Každý u oltáře doufá, že tomu tak skutečně bude. Totéž si přejí i účastníci oblíbené reality show, jen to mají o něco těžší. Vidí se totiž poprvé v životě. Jde o velký krok do neznáma, ve kterém by jim ale měla pomoci věda. Na první díl nové řady Svatby na první pohled se můžete podívat dnes ve 20:20 na TV Nova.

Za vším hledej vědu

I ve druhé řadě Svatby na první pohled spojí budoucí partnery tým expertů. K tomu jim pomohou speciální vědecké metody včetně testů DNA, atraktivity či čichových zkoušek. Je to skvělá příležitost pro všechny méně odvážné, kteří si nedokázali najít partnera konvenční cestou. Vše totiž spočívá v rukou vědy. Bude i tentokrát platit rčení, že risk je zisk?

Po svatbě se novomanželé, stejně jako v první řadě, odeberou ihned na líbánky. Po návratu stráví měsíc ve společné domácnosti, díky čemuž zjistí, zda si budou rozumět i v obyčejném životě. Pak předstoupí před experty a rozhodnou se, zda spolu zůstanou i nadále. Na casting Svatby na první pohled se tentokrát přihlásilo přes dva tisíce lidí, bylo tak z čeho vybírat. Jeden z párů je dokonce o generaci starší. Bude se mu dařit, anebo to pro něj bude mnohem těžší?

Psychoterapeutka a vztahový kouč

Novinkou oproti minulému roku je posílení počtu expertů. Kromě expertky na DNA Jaroslavy Babkové se do projektu zapojila i psychoterapeutka a koučka Šárka Vávrová a odborník na nonverbální komunikaci Ondřej Staněk. Celý tým pak doplní ještě vztahový kouč Petr Jan Křen.

Jak si soutěžící povedou? Existuje vůbec nějaký recept na úspěch? „Aby byl svazek úspěšný, je potřeba na něm pracovat. Až dva lidi spojíme, čeká je těžký úkol. Až pak teprve všechno začne. Mnozí lidé to ale nechápou. Myslí si, že když je spojíme, má to už pak fungovat samo. Ne. Oni sami si pak musí vytvořit vztah, ke kterému jsme jim dali základ,” řekla pro TV Nova Jaroslava Babková.

Svatba na první pohled začíná

První pár reality show bude tvořit šestatřicetiletý Jaroslav a sedmadvacetiletá Romana. „Chci najít nějakou spřízněnou duši,” svěřil se Jaroslav. „Doufám, že mi experti najdou životního partnera,” přiznává Romana. Jak se jim bude dařit? Zamilují se? Budou se navzájem přitahovat?

Kromě vizuální atraktivity existuje i biologická atraktivita, která je podvědomá, stane se, aniž bychom o ní věděli. Myslím si, že tito dva by mohli splynout i vášnivým sexuálním vztahem, jen co se spatří,” dodala Jaroslava Babková. Má pravdu? Skutečně dojde na lásku (svatbu) na první pohled?

Zdroje informací:

TV Nova: Svatba na první pohled 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články