Objevte pletenou módu: Skvělá volba, jak se pohodlně a sexy obléci do práce i na on-line porady

Objevte pletenou módu: Skvělá volba, jak se pohodlně a sexy obléci do práce i na on-line porady
Zdroj: Freepik.com
Pořádně pohodlné svetrové šaty jsou zpět na módní scéně.Vždy vám budou krásně fungovat s kozačkami, ať už nižšími, nebo nad kolena. Můžete je nosit ležérně oversized nebo přepásat páskem. Vesty jsou ideálním způsobem, jak i jednoduchému outfitu přidat špetku šmrncu.
Doma se do kardiganů zabalíte jako do deky. + 2 fotky+ 3 fotky

Jestli něco udává letos módní trendy, tak je to pohodlnost. Nikdo z nás netuší, co má pro nás zima ještě přichystáno, a všichni navíc hledáme oblečení, které se hodí na on-line hovory na home office i do kanceláře. A pletené oděvy jsou v tomto případě skvělou volbou.

Petra Čermáková
Petra Čermáková 24. 02. 2021 09:00

Pletenina vás zahřeje nejen při přesunu do práce, ale zároveň je neskutečně pohodlná a sexy. Navíc ji můžete sladit s nepřebernou řadou různých doplňků.

Svetrové šaty

Pohodlné svetrové šaty se vracejí na módní scénu. Krásně fungují s kozačkami, ať už nižšími, nebo nad kolena. Můžete je nosit ležérně oversized (pořídíte si větší, než je vaše konfekční velikost) nebo přepásat. Doma je můžete jednoduše doplnit legínami a nikdo na konferenčním hovoru nic nepozná.

Pletené vesty

Vesty jsou ideální cestou, jak i jednoduchému outfitu přidat špetku šmrncu. Zkuste si pod ni vzít bílou košili a sladit ji s pouzdrovou sukní. Takováto kombinace se hodí hlavně do chladnějších dnů.

Kardigany

Kdo by je nemiloval! Nikdy by nás nenapadlo, že svetr může být až tak univerzálním kouskem. Tedy jen do té doby, než se objevily kardigany. Doma se do nich zabalíte jako do deky. Když vyrazíte ven, budou víc trendy než obyčejný svetr a zároveň pohodlnější než košile. Můžete vybírat z nejrůznějších barev, délek i vzorů. Noste je se šaty (zde si je vykasejte v pase, zvýrazníte tím své křivky), kalhotami nebo třeba legínami.

Pletené soupravy

Jestli je dnes něco opravdu trendy a zároveň pohodlné, pak jde o pletené soupravy svetru a kalhot. Díky stejnému vzoru budete působit velice módně a díky příjemnému materiálu se budete cítit jako v bavlnce. Noste je klidně s kotlíkovými botami nebo teniskami.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články