Jak dnes žije Vanessa Paradis: Štěstí našla v náruči muže s temnou minulostí a na paty jí šlape krásná dcera

Jak dnes žije Vanessa Paradis: Štěstí našla v náruči muže s temnou minulostí a na paty jí šlape krásná dcera
Zdroj: Showpix

Když jí bylo 14 let, zazářila jako raketa díky písni Joe le taxi. Podruhé na sebe dokázala Vanessa Paradis (48) upozornit v momentě, kdy se zapletla s veleslavným americkým hercem Johnnym Deppem (57). Po jejich rozchodu ale jako by se po ní slehla zem. Co dnes dělá zpěvačka s dětskou tváří a typickou mezírkou mezi předními zuby?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 19. 08. 2021 09:00

Dlouho se zdálo, že osudovým mužem krásné Francouzky zůstane Johnny Depp, s nímž tvořila pár celých 14 let a pořídili si spolu dvě děti - dceru Lily Rose (22) a syna Jacka (19). Jenže v roce 2012 jejich romance skončila. "Vzájemně se odcizili. Johnny už se s Vanessou nudil, chtěl vyzkoušet něco nového," uvedl tehdy zdroj webu RadarOnline.

Životní láska potkala Vanessu Paradis později

Paradis dlouho netruchlila. V roce 2014 potvrdila vztah s francouzským zpěvákem Benjaminem Biolayem (48). Vydrželi spolu téměř dva roky. Poté blonďatou zpěvačku uhranul při natáčení filmu Chien režisér Samuel Benchetrit (48) a byla z toho láska jako trám, která vydržela dodnes.

"Samuel je skutečný umělec, nesmírně lidský, citlivý a něžný. Umí naslouchat, zvolit ve správnou chvíli správná slova. Je to muž mého srdce," přiznala Paradis v rozhovoru pro Journal de France.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennifer Dillon (@jenniferdillon1963)

Manželovi Vanessy Paradis tragicky zemřela žena

Jak už je nicméně u Vanessy zvykem, ani tento muž rozhodně nepatří mezi jednoduché osobnosti. Jeho minulost skrývá nejednu temnou stránku. Pět let po svatbě od něj například utekla první manželka, o téměř deset let starší herečka Marie Trintignant, s níž má již dospělého syna Julese.

Samuel to těžce nesl, zvlášť, když Marie skončila v náruči agresivního rockera Bertranda Cantata (57). V červenci 2003 během natáčení v litevském Vilniusu mezi nimi došlo k hádce, při níž Cantat napadl Marii tak brutálně, že pět dní poté zemřela na otok mozku. Bylo jí 41 let.

S Benchetritem nevydržela ani jeho druhá osudová láska Anna Mouglalis (43), s níž má dceru Saul (14). A jejich rozchod je pro Vanessu obzvláště pikantní. Důvodem k němu totiž nebyl nikdo jiný než její tehdejší přítel Benjamin Biolay, do něhož se Anna zamilovala... S Benchetritem tak oba zůstali na ocet a možná i to je nakonec svedlo dohromady.

Krásná dcera Vanessy Paradis

Na co je zpěvačka každopádně právem hrdá, je její dcera Lily Rose. Ta jako by matce z oka vypadla! Stejná tvář, stejné vlasy, stejné rty. Jen oči zdědila po tátovi. Není proto divu, že záhy úspěšně pronikla do světa modelingu a daří se jí i ve filmové branži.

Momentálně chodí Lily Rose s hereckým kolegou Austinem Butlerem (31) a svůj čas dělí mezi Los Angeles a Paříž. Kdykoli má příležitost, skočí na kafe či módní přehlídku s mámou, která letos se Samuelem natočila další film a pokračuje i ve své pěvecké kariéře. Co víc si přát?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Zdroje informací:

IMDb

Wikipedia.org

Sivertimes.com

Elle.fr

Gala.fr

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články