Jak dnes žije Tom Selleck: Detektiv Magnum dře na avokádové farmě a chlubí se krásnou a úspěšnou dcerou

Jak dnes žije Tom Selleck: Detektiv Magnum dře na avokádové farmě a chlubí se krásnou a úspěšnou dcerou
Zdroj: Profimedia

Tom Selleck (76) se proslavil coby představitel detektiva Magnuma ve stejnojmenném seriálu. Zatímco v osmdesátých letech mu díky tomu ležely u nohou fanynky z celého světa, dnes si populární knírač užívá důchod na svém ranči a hrdě sleduje úspěchy své dcery Hannah (32).

Tereza Švandová
Tereza Švandová 24. 06. 2021 09:00

Kromě seriálu Magnum zazářil Selleck v romantických komediích Tři muži a nemluvně a Tři muži a mladá dáma, kde se představil po boku Steva Guttenberga (62) a Teda Dansona (73).

Tom Selleck si pořídil avokádovou plantáž

Už v té době ale vedl umělec s vyrýsovanou postavou i druhý život mimo záři reflektorů. V kalifornském Hidden Valley koupil farmu po hereckém kolegovi Deanu Martinovi, kde se s druhou manželkou, herečkou a tanečnicí Jillie Mack (64), rozhodli pěstovat avokádo.

"Miluju práci na ranči, ať už zpevňuji cesty nebo se starám o rostliny. Já totiž nesnáším posilovny, takže se raději potím venku, než bych seděl na rotopedu s výhledem na svůj pupek. A také pracuji daleko levněji než kdokoli, koho bych si na tu dřinu najal," citoval před lety Sellecka časopis People.

Průšvih s krádeží vody

Ovšem ne vše kolem farmy bylo vždy tak růžové. Roku 2015 se představitel drsných detektivů sám dostal do hledáčku mužů zákona, když byl obviněn z ilegálního odběru vody. Podle obžaloby v době, kdy v Kalifornii vrcholilo historicky nejhorší sucho, herec opakovaně přijížděl s bílým náklaďákem k požárnímu hydrantu v Thousand Oaks, odkud pak vozil vodu na svou farmu.

Selleck se s městem vyrovnal zaplacením částky ve výši necelých 22 tisíc dolarů, čímž se vyhnul soudu a současně nepřiznal žádné pochybení.

Dcera Toma Sellecka se potatila

Nyní má herec, který kdysi závodně hrál basketbal a volejbal, daleko příjemnější starosti. Vedle práce na farmě často navštěvuje parkúrové závody. Jeho jediná dcera Hannah je totiž velice úspěšnou jezdkyníNa koni poprvé seděla už ve čtyřech letech a od té doby se propracovala do absolutní americké špičky v tomto sportu. Navíc založila farmu, kde se věnuje chovu a trénování parkúrových koní.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Hannah Selleck (@hannahselleck)

Poutá pozornost nejenom sportem

A to není vše, čím se nositelka slavného příjmení může pochlubit. Pohledy mužů přitahuje nejen při sportu, ale i v civilu. Zdobí ji totiž krásný obličej, dokonalá postava a blond vlasy. Rodiče na ni zkrátka mohou být pyšní!

Zdroje informací:

wikipedia.org

latimes.com

people.com

eqliving.com

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články