Jak dnes vypadá Joan Collins: Mrše z Dynastie věk starosti nedělá, chtěla by se dožít stovky

Jak dnes vypadá Joan Collins: Mrše z Dynastie věk starosti nedělá, chtěla by se dožít stovky
Zdroj: Profimedia
Se vstupem do showbyznysu pomohl Joan její otec Joseph William Collins, který pracoval i pro The Beatles nebo Toma Jonese. Hrála v několika filmech natočených podle románů její sestry Jackie Collins, kde se erotikou zrovna nešetřilo. Ale objevila se také v zapomenutém béčkovém hororu Mravenčí teror (1977).Joan Collins se nejvíce proslavila rolí mrchy Alexis ze seriálu Dynastie.Joan Collins prý nepodstoupila ani jednu plastickou operaci. V padesáti letech se dokonce nechala vyfotit pro pánský časopis Playboy.+ 2 fotky+ 3 fotky

Joan Collins spadá do kategorie hollywoodských hvězd, kterým sice spousta lidí záviděla život v luxusu, ale své postavení si musely nejdříve tvrdě vydobýt a vzít i takovou práci, na kterou nebyly později zrovna hrdé. Co ještě jste možná nevěděli o Joan Collins?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 09. 06. 2021 14:00

Joan Henrietta Collins se narodila 23. května 1933 v Londýně a je důkazem toho, že žena může vypadat dobře v každém věku. S herectvím začala poměrně brzy. I modelkou se stala v patnácti letech. Kdo jí ale pomohl do světa showbyznysu? A našel by se v její kariéře okamžik, na který není zrovna moc pyšná?

Herečka? Možná jindy...

Joan Collins si v dětství přála, aby se se z ní stala soukromá detektivka, či módní návrhářka. „Navíc jsem chtěla být kluk. Nenáviděla jsem pomyšlení na to, že budu muset být ženou se vším, co k tomu patří,” postěžovala si jednou budoucí hvězda. Pak ale změnila názor a zapsala se na Královskou akademii dramatických umění v Londýně. Možná ji k herectví dovedlo právě to, že předstírala osobu, kterou ve skutečnosti nechtěla být.

Se vstupem do showbyznysu jí pomohl její otec Joseph William Collins, který se pak staral o The Beatles a Toma Jonese. Továrna na sny však udělala z nevinné dívky sexuální dračici. Collins měla začít aktivně vyhledávat partnery, se kterými by získala zkušenosti v oblasti sexu.

Lechtivé filmy Joan Collins

Po rozvodu se svým prvním manželem prožila Collins několik románků se synem Charlieho Chaplina, Conradem Hiltonem nebo Richardem Burtonem. A jelikož byla považována za britskou sex bombu, došlo i na lechtivé filmy. Ten první se jmenoval The Stud, po němž následoval snímek The Bitch. Oba vznikly podle románů její sestry Jackie Collins.

Ač není herečka na toto období příliš pyšná, její kariéru to nepoznamenalo. Díky tomu si mohla zahrát v nekonečném seriálu Dynastie, který z ní udělal hvězdu celosvětového formátu. Dalo by se také říci, že vlastně celý projekt zachránila. Během první sezóny se mu moc dobře nevedlo, až s příchodem Joan Collins začala růst čísla sledovanosti.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Joan Collins (@joancollinsdbe)

Joan Collins věk netrápí

V padesáti letech pózovala pro pánský časopis Playboy. Dokázala tak, že se stáří nebojí. Dokonce neměla za svůj život podstoupit ani jednu plastickou operaci. V roce 2014 uvedla na trh vlastní značku make-upu a paruk. „Mé vlasy mne nikdy neposlouchají, proto mám ráda paruky,” vysvětlila svůj nápad slavná herečka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Joan Collins (@joancollinsdbe)

A co dělá hvězda Dynastie dnes? Kromě toho, že soap operu vyměnila za účinkování v krvavé seriálové řežbě American Horror Story, dala nedávno do prodeje své apartmá v New Yorku se třemi ložnicemi, třemi koupelnami, a poněkud extravagantními - šestnácti šatními skříněmi. Kdo by chtěl, může si jej pořídit za dva miliony dolarů.

Osmaosmdesátiletá hollywoodská hvězda říká, že by se chtěla dožít stovky. A pokud by přežila svého o jednatřicet let mladšího manžela Percyho? „Když to přijde, tak to přijde,” komentovala tuto otázku nevzrušeně Joan Collins.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Joan Collins

Crfashionbook.com: Joan Collins’ secret moments

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články