Zlata (46): Ode dne, kdy jsem u táboráku viděla záhadnou postavu, mě stíhá jedno neštěstí za druhým

Zlata (46): Ode dne, kdy jsem u táboráku viděla záhadnou postavu, mě stíhá jedno neštěstí za druhým
Zdroj: Freepik

Zlatě se před lety u ohně stala zvláštní věc. Zjevila se jí postava, která do ní něco vdechla. Od té doby se Zlatě lepí smůla na paty. Nejprve od ní odešel manžel, poté měla zdravotní trable a nakonec ji potkala dvě úmrtí v rodině. Zlata se domnívá, že za její nesnáze může právě ono zjevení.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 30. 04. 2021 15:00

Při čtení mého příběhu si asi většina z vás řekne, že jsem blázen. Možná i jsem, ale já vím, co jsem v ten osudný večer viděla.

Zjevení u táboráku

Je to pět let, co jsme jeli s rodinou na Šumavu. Moje matka tam měla chatu v lesích, kde jsme chtěli strávit několik poklidných dní. Léto bylo v plném proudu, takže se dalo sedět venku dlouho do noci. Holkám v té době bylo deset a dvanáct let. Ten večer jsme jim posunuli večerku, rozdělali si oheň a chystali se opékat buřty.

Cítila jsem nezvyklý klid a pohodu. Čas strávený s rodinou byl pro mě vždy velmi naplňující. Holky byly nadšené, že jsou venku za tmy, a ještě kousek od lesa. Dokonalá idylka. Dokonce jsme začali zpívat táborové písně. Manžel Filip (49) vyprávěl nějaké na oko strašidelné příběhy. Po jednom z nich zavládlo u ohně ticho.

Náhle jsem měla divný pocit. Něco mě nutilo odvrátit zrak z ohniště do tmy k lesu. Spatřila jsem tam cosi neobvyklého. Jakoby mlžnou stříbrnou postavu asi tři metry vysokou. Náhle se začala pohybovat směrem ke mně. Ochromila mě neznámá síla. S němým úžasem jsem zírala na ono zjevení. Všiml si toho i zbytek rodiny. Všichni jsme strnuli.

Přestalo se mi dařit

Ta záhadná postava na mě dýchla jakýsi opar, který mi pak proudil celým tělem. Mohlo to trvat půl minuty, nevím. Pak odplula kousek dál a naposledy se podívala mým směrem. Zaslechli jsme jiskření a těžký povzdech, načež se postava rozplynula. „Viděli jste to taky?“ promluvila jsem jako první.

Pohodový večer vzal za své. Posbírali jsme všechny věci a šli spát. Já ovšem s velmi podivným pocitem. Měla jsem nevysvětlitelný strach.  S manželem jsme nepřišli na to, co to zjevení u ohně mělo znamenat. Něco ale ano, když jsme to viděli všichni.

Tím večerem to ale bohužel neskončilo. Od té doby mě začaly pronásledovat nepříjemné události. Jako první se mi rozpadla rodina. Manžel mě bez udání důvodu opustil. Holky chtěly k němu a na mě zanevřely. Po čase se k tomu přidaly vážné zdravotní komplikace a v neposlední řadě mě potkala dvě úmrtí v rodině.

Možná mě někdo proklel

Vždy, když k těmto životním tragédiím došlo, v mysli se mi objevila ona záhadná postava z onoho večera u ohně. To, co se mi od té doby v mém jinak klidném životě přihodilo, přisuzuji právě jí. Nemám ponětí, kdo to byl a proč si vybral zrovna mě. Každopádně jsem přišla o všechno. Dcery ke mně jezdí z donucení. Manžel mi dodnes neřekl, co se vlastně stalo.

Možná mě dohnala karma z minulého života. Jinak totiž netuším, co jsem udělala špatně. Hledám sílu, abych byla schopna normálně žít. Bohužel vždy, když bych měla být alespoň na chvíli šťastná, přijde ono zjevení. Možná jde o nějaké prokletí. Netuším, kdy se toho zbavím. Možná už nikdy…

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články