Legendární komedie Tři muži a nemluvně: V jedné scéně se prý objevil skutečný duch, v jiné došlo k nesmyslnému překladu

Komedie z roku 1987 o tom, jak se tři staří mládenci musí starat o novorozeně.
Zdroj: TV Nova
Komedie z roku 1987 o tom, jak se tři staří mládenci musí starat o novorozeně.Architekt Peter Mitchell, karikaturista Michael Kellam a herec Jack Holden společně obývají luxusní newyorský byt a spokojeně si užívají života svobodných mládenců, plného zábavy a známostí s pohlednými dívkami. Ten však jednoho dne nečekaně naruší šokující objev na prahu jejich bytu. Před dveře totiž někdo doručil skutečné, živé, a jak se zdá, tak v tu chvíli také nevratné nemluvně.V přiloženém dopise prosí nějaká Sylvie Jacka, se kterým prožila při natáčení jednoho filmu krátkou milostnou pletku, aby se postaral o jejich malou dcerku Mary.+ 4 fotky+ 5 fotek

Jedna z nejoblíbenějších komedií je americkou adaptací slavného francouzského filmu osmdesátých let. Snímek pojednává o třech mužích žijících ve společném bytě a vychovávajících dítě, které jim expřítelkyně jednoho z nich nechala přede dveřmi.

Petra Járková
Petra Járková 22. 04. 2020 16:00

Jak je asi jasné, tento nečekaný dárek jim způsobí nejednu nepříjemnou situaci, ale také si spolu s nemluvnětem užijí spoustu legrace a naučí se, jaké to je nemyslet jen sám na sebe.

Dáreček přede dveřmi

Kromě dítěte najdou muži přede dveřmi i dopis, kde jakási Sylvie prosí Jacka, jednoho z obyvatel bytu, aby se postaral o jejich dítě. Holčička ze začátku přinese do domácnosti značný chaos a rozruch. Jack, Michael, ani Peter neví, jak se o miminko postarat. Den za dnem si stále více uvědomují, že končí jejich bezstarostný život plný žen a večírků.

Tátové na plný úvazek

Mary jim zabírá veškerý volný čas a stanou se z nich tátové na plný úvazek. Když se pro ni nečekaně Sylvie vrátí, trojici náhradních tatínků čeká pořádný šok. Uvědomují si, že se jí nechtějí vzdát. Rozhodnou se tedy přijmout i Sylvii a vychovávat malou Mary společně.

Nesmyslný překlad

Ve scéně, kdy Tom Selleck alias Peter se Stevem Guttenbergem alias Michaelem běží za Tedem Dansonem alias Jackem do sprchy, kde se koupe s malou Mary, se mluví tom, že muži přiběhli, protože měli o nemluvně strach, překlad zní však naprosto jinak. Český divák místo toho uslyší větu: Strejda Peter a strejda Michael jsou tu.

Duch malého chlapce

Celé natáčení ovládala tajemná atmosféra ducha malého chlapce, který byl podle legendy v bytě zastřelen krátce před natáčením. Dokonce je v jedné scéně prý vidět. Jde o scénu, kdy přijde navštívit Mary Jackova matka a holčičky babička. Ve skutečnosti se prý jednalo o stín rekvizity, kterou na nevhodném místě zapomněli členové štábu. Kde je ale pravda, kdo ví.

Odlesk brokovnice

Aby toho nebylo málo, v další scéně se měl zase údajně objevit odlesk pušky, kterou byl malý chlapec zabit.

NA SNÍMKY Z FILMU TŘI MUŽI A NEMLUVNĚ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA KOMEDII TŘI MUŽI A NEMLUVNĚ SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 20 HODIN NA NOVA CINEMA.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články