Tatínek každý den promlouval k břichu své partnerky. Miminko se mu nádherně odvděčilo

Tatínek každý den promlouval k břichu své partnerky. Miminko se mu nádherně odvděčilo
Zdroj: Instagram Tarsila Rosa

Těhotenství trvá dlouhých devět měsíců. Tyto krásné časy však neprožívají jen budoucí mámy, ale často naplno pohltí i nastávající tatínky. Ti mu propadnou dokonce natolik, že si nakonec už každý den povídají s břichem. Námořní voják Flávio Dantas z Brazílie za to byl krátce po narození své dcery odměněn tím nejsladším dárkem – úsměvem své princezny.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 18. 12. 2019 11:11

Zamilovaný pár, který tvoří Tarsila Rosa a Flávio Dantas, se příchodu své prvorozené dcery Antonelly už nemohl dočkat. Flávio byl z toho, že mu před očima roste v břiše jeho vysněná holčička tak nadšený, že k ní každý den ráno a po práci promlouval. Vždy jí povídal o svém dni v práci a o tom, jak moc ji miluje.

Rituál, který nepřerušil

Tarsalino rostoucí břicho nikdy nezapomněl pohladit a pokaždé dodal, že tady vždy bude pro svou holčičku. Budoucí tatínek si sice nebyl jistý, jestli ho jeho dcera vnímá tak, tak jak si představuje, ale svůj rituál ani na jeden den nepřerušil a pokračoval s ním až do konce těhotenství.

Když pak malá Antonella konečně vykoukla na svět, tak svému dojatému tátovi ukázala, že jeho hlas celou dobu moc dobře vnímala. Novopečený tatínek ihned svou dcerku pozdravil a následně použil stejná slova, jako během celého těhotenství. Malá Antonellka mu pozdrav oplatila a na Flávia vykouzlila úsměv, kterému nešlo odolat.

Dárek z nebe

Rodiče u sebe naštěstí měli fotoaparát a tento upřímný úsměv dokázali zachytit, takže mají krásnou celoživotní vzpomínku. Antonella se navíc symbolicky narodila na den otců, který se v Brazílii slaví 11. srpna. „Je to láska, která se nevejde jen do hrudi," svěřil se Flávio se svými pocity ihned po narození milované dcerky. „Byl to dárek zaslaný z nebe" dodala dojatá máma.

Malá princezna po narození vážila 3,125 kilogramů a měřila 49 centimetrů. A taky se má čile k světu, je obklopena milujícími rodiči a nadšený je hlavně tatínek, který si s ní už konečně může podívat mezi čtyřma očima.

A jak je to u vás doma? Povídali jste si s dítětem už v břiše? Poznalo pak váš hlas, nebo jste třeba zažili nějakou neobvyklou situaci?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články