Vítejte v šatníku Harper Beckham! Nejmladší módní ikona Británie obléká kousky za desetitisíce korun

Vítejte v šatníku Harper Beckham! Nejmladší módní ikona Británie obléká kousky za desetitisíce korun
Zdroj: Profimedia

Má vytříbený cit pro módu, ráda se ukazuje na sociálních sítích a ve volných chvílích hraje fotbal. Desetiletá Harper Beckham je zkrátka dokonalým mixem svých rodičů - bývalého excelentního záložníka a módního průkopníka Davida (46) a oděvní návrhářky Victorie (47). A ne nadarmo je jedním z nejznámějších dětí planety.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 08. 08. 2021 09:00

Do středu pozornosti se dostala záhy po narození. Na svět totiž přišla jako čtvrtý potomek slavného páru, navíc první holčička. Už jako batole ji bylo možné zahlédnout v maminčině doprovodu na módních přehlídkách, jak soustředěně sedí po boku nejvlivnější ženy módního průmyslu, šéfredaktorky magazínu Vogue Anny Wintour (71).

Harper Beckham dává přednost máminým šatům

Už tehdy bylo zřejmé, že tahle holka se ve světě módy neztratí. Victoria si dávala hodně záležet na tom, aby ji od miminka oblékala do modelů věhlasných značek, jako Chloe, Burberry, Marc Jacobs, Stella McCartney či Bonton, a Harper se tomu rozhodně nebránila. Na prahu puberty tak patří k nejvýraznějším dětským módním ikonám. Její jedinou konkurentkou v tomto oboru je v podstatě jen dcera Toma Cruise Suri.

O velký rozruch se Harper postarala koncem července, kdy Victoria sdílela na Instagramu její fotku s tátou Davidem. Sympatická dívka měla na sobě jeden z modelů maminčiny kolekce - fialovo-černé šaty Woven Silk Jersey Lace Cami Dress, které se prodávají v přepočtu za 50 tisíc korun!

Kolekce šatů za desetitisíce

To však není zdaleka jediný luxusní kousek z jejího šatníku. Loni Victoria sdílela fotografii, na níž má Harper oblečené květinové šaty z její kolekce. Ty stojí v přepočtu 41 tisíc korun.

A tak bychom mohli pokračovat donekonečna - šaty ve stylu 70. let s nařaseným límcem z loňské podzimní kolekce Victorie Beckham za 47 tisíc korun, květinové maxišaty za 13 tisíc korun či zdánlivě prosté námořnické šaty značky Bonpoint, které její rodiče vyšly na 3 tisíce korun.

Zrovna levné nejsou ani svetry Harper Beckham

Kromě šatiček si Harper potrpí také na stylové svetříky. Třeba ten pruhovaný s jejími iniciálami, který pochází, jak jinak, z kolekce její maminky, vyjde v přepočtu na 11 tisíc korun.

Kromě módy má Harper Beckham slabost pro fotbal

Harper ale rozhodně není jen slečinka, co by se promenádovala v drahých outiftech. Když na to přijde, umí se do věcí pořádně opřít. Důkazem budiž její slabost pro fotbal. Ten nejen pasivně sleduje, ale umí i pořádně kopnout do míče. Za její provedení standardní situace by se nemusel stydět ani jejich vyhlášený exekutor David.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham)

Zdroje informací:

people.com

thesun.co.uk

instyle.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články