5 slavných žen prozradilo tajemství své krásy: K čemu používají včelí jed, balzám na rty nebo pivo?

5 slavných žen prozradilo tajemství své krásy: K čemu používají včelí jed, balzám na rty nebo pivo?
Zdroj: Showpix/koláž - Lifee.cz

Kdykoli se objeví na červeném koberci, jsou prostě dokonalé. A nevděčí za to jen zástupu špičkových kadeřníků a stylistů, ale i překvapivě jednoduchým trikům, díky nimž si udržují mladistvý vzhled. Pět žen z řad celebrit se podělilo s fanoušky o své nejlepší kosmetické tipy.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 18. 08. 2021 09:00

Nejde přitom o žádné nákladné procedury. Ba naopak. Většina vás vyjde na pár korun a výsledek může být až překvapivý. Co se skrývá za zářivými loknami Catherine Zeta-Jones, uhrančivým pohledem Mirandy Kerr či hladkou pletí Jennifer Aniston? Čtěte dál!

Halle Berry (55)

Také vás zajímá, kde herečka bere tak zářivou pokožku? Tajemství spočívá v kávové sedlině, kterou si Halle přidává do sprchového gelu. Sedlina šetrně zbaví kůži odumřelých buněk, vyhlazuje ji a zmírňuje projevy celulitidy. Funguje zkrátka jako přírodní peeling. Kofein v ní obsažený navíc zvyšuje prokrvení pokožky a pomáhá tělu v boji se zadržováním vody.

Sedlinu můžete přidat do sprchového gelu nebo ji jen smíchat s teplou vodou. Úspěch je v obou případech zaručen.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Halle Berry (@halleberry)

Kate Middleton (39)

Tajemství hladké pleti Kate Middleton? Přípravky na obličej s obsahem včelího jedu! Není to nic pro citlivky, ale máte-li odvahu, jděte do toho. Pokožka se při kontaktu s včelím jedem chová jako při bodnutí a automaticky se napne. Jde tedy o jakousi přírodní obdobu botoxu.

Včelí jed navíc pomáhá hojit jizvy, redukuje akné, zlepšuje strukturu pokožky a vyhlazuje vrásky. Pozor si ovšem dejte v případě, že jsme na včelí jed alergičtí.

Miranda Kerr (38)

Tato supermodelka se proslavila mimo jiné krásnýma modrýma očima a doslova uhrančivým kočičím pohledem. Aby jí oči ještě více vynikly, obtahuje si je bezbarvým balzámem na rty. Tak prosté to je! Pokud se k podobnému triku uchýlíte, dejte si pozor, ať místo přírodního balzámu nesáhnete po lesku na rty, ten je pro takové účely příliš lepkavý.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Miranda (@mirandakerr)

Catherine Zeta-Jones (51)

Za krásnými hnědými loknami Catherine Zeta-Jones se skrývá pivo. Nesmíte ho ovšem používat vnitřně, ale po umytí si jím opláchnout vlasy. Vitamín B a aminokyseliny obsažené v pivu pomáhají předcházet vypadávání vlasů a alkohol jim zase dodá na objemu. Pozitivní vliv na účes mají také kvasinky. Jejich kyselé pH pomáhá vyhlazovat vlasy a tím jim dodává lesk.

Pokud tento trik chcete vyzkoušet, opláchněte si po umytí vlasy pivem, překryjte je koupací čepicí a nechte 5 minut působit. Poté vlasy opláchněte čistou vodou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Jennifer Aniston (52)

Tvář Jennifer Aniston jako by nestárla. Jak jen to seriálová Rachel dělá? Každý večer po odlíčení si pod oči mázne trochu vazelíny a tvrdí, že tento trik pomáhá zamezit vzniku vrásek. A nejen to. Vazelína má také skvělé hydratační účinky, takže zvláště ve zralejším věku pomáhá udržovat pleť v dobré kondici.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený jenni (@jenanistonmylife)

Zdroj informací:

bethbenderbeauty.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články