Romantická komedie Nesnesitelná krutost: Na filmu se pracovalo osm let, při natáčení byla Catherine Zeta-Jones těhotná

Právník Miles Massey je bohatý, zakládá si na dokonalém zevnějšku, má bezchybnou manikúru i zářivě bílé zuby.
Zdroj: Universal
Nesnesitelná krutost je příběh Milese Masseyho (George Clooney), velice úspěšného prominentního rozvodového advokáta z Los Angeles.Po procesu, ve kterém se mu opět podaří prokázat svou kvalitu a Marylin Rexrothovou doslova zruinuje, se však neočekávaně sám zaplete do její rozvodové hry. Právník Miles Massey je bohatý, zakládá si na dokonalém zevnějšku, má bezchybnou manikúru i zářivě bílé zuby. Je specialistou na rozvody a vyhrává všechny spory, dokonce i tehdy, když je jeho mandant usvědčen z nevěry. + 5 fotek+ 6 fotek

Nesnesitelná krutost je příběh Milese Masseyho, velice úspěšného prominentního rozvodového advokáta z Los Angeles. Setkání s manželkou jeho klienta Marylin Rexrothovou, která se rozvodem snaží získat finanční nezávislost, se pro něho stane novou výzvou. Natáčení filmu s Georgem Clooneym a Catherine Zeta-Jones provázely nejrůznější zajímavé události, které byste měli před sledováním filmu vědět.

Petra Járková
Petra Járková 02. 10. 2019 16:00

Velkolepé osobnosti

Na filmu Nesnesitelná krutost z dílny Universal Pictures a Imagine Entertainment se podílelo mnoho z nejuznávanějších osobností, které v současné době ve filmovém průmyslu působí. Od držitele Oscara producenta Birana Grazera (8 Mile, Čistá duše, Grinch) přes držitele Oscara Ethana Coena a Joela Coena (Fargo, Bratříčku, kde jsi?, Big Lebowski) až po jedny z nejatraktivnějších hollywoodských hvězd, které poprvé na plátně zkoušejí svou sexuální přitažlivost navzájem, George Clooneyho a držitelku Oscara Catherine Zeta-Jonesovou.

Okopírované obleky

Obleky, které ve filmu nosí George Clooney, byly zhotoveny téměř přesně podle obleků Caryho Granta v Indiskrétním příběhu.

Rychlomluva

Herec Billy Bob Thornton mluví ve filmu velmi rychle, protože jeho postava ve filmu Muž, který nebyl, mluví velmi pomalu. Mělo tak jít o divácky atraktivní kontrast.

Těhotenství

Catherine Zeta-Jones byla během natáčení těhotná, natáčení tak vždy nebylo úplně jednoduché. Herečka se však se svou rolí sžila dokonale a film se tak mohl i vzhledem k jejímu požehnanému stavu dotočit.

Léta práce

Bratři Coenovi uvedli, že se na filmu pracovalo téměř 8 let. Jedná se tak o jeden z nejdéle natáčených filmů a nutno podotknout, že se to filmařům vyplatilo a snímek stojí za vidění.

NA SNÍMKY Z FILMU NESNESITELNÁ KRUTOST SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

TIP REDAKCE: NA FILM NESNESITELNÁ KRUTOST SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 20 HODIN NA NOVA CINEMA

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články