Film Dokonalý polibek je dokonalý nesmysl: Lucie Vondráčková se snaží, kvalitu filmu však nezachrání

Kanadská komedie plná nečekaných zvratů a zápletek s Lucií Vondráčkovou v hlavní roli.
Zdroj: TV Prima
Kanadská komedie, plná nečekaných zvratů a zápletek s Lucií Vondráčkovou v hlavní roli.Každý člověk hledá štěstí, ale když už vám táhne na třicet a pořád žijete u rodičů, kteří s vámi jednají jako s dítětem, ztratili jste práci a láska je v nedohlednu, pak hledáte ještě intenzivněji. Tanya Cova (Lucie Vondráčková) bydlí se svými rodiči v severoamerickém městě u Velkých jezer, v trochu všední každodennosti americké společnosti.Nudí se i její rodiče, zapomenutí agenti pro nejmenovanou východní říši, kteří nemají nic jiného na práci, než aby slídili za svou vlastní dcerou. Když rodiče povolají starou známou Šárku a jejího syna Igora, aby Tanyu zasnoubili, je to poslední kapka v poháru Tanyiny touhy po svobodě.Tanya nachází útočiště u své nejlepší kamarádky Britney Greenberg. Znuděná Britney, která má dvě děti s bývalým Tanyiným přítelem Tomem, obtloustlým, a přesto dokonalým manželem a tatínkem, vydělávajícím krásné peníze jako "ajťák", vidí Tanyin příchod jako možnost nového vzrušení v příliš poklidném rodinném životě.+ 4 fotky+ 5 fotek

Každý člověk hledá štěstí, ale když už vám táhne na třicet a pořád žijete u rodičů, kteří s vámi jednají jako s dítětem, ztratili jste práci a láska je v nedohlednu, pak hledáte ještě intenzivněji. Tak by se dala shrnout hlavní myšlenka komedie z roku 2018, která nenadchla ani diváky, ani kritiky. Hraje v ní však oblíbená české zpěvačka Lucie Vondráčková.

Petra Járková
Petra Járková 10. 11. 2019 16:00

Názory diváků

Že se Dokonalý polibek řítí do propasti, naznačovaly už trailery, po nichž ho lidé na internetu ztrhali. Nejinak se k filmu stavěli i diváci po jeho zhlédnutí v kině.

„Připadala jsem si jak v blázinci. Ten scénář byl tak hloupý, že bych něco podobného nedokázala napsat ani pod vlivem silných drog. Lucie se snaží, ale v takové šílené blbosti by neuspěl ani Kevin Spacey s Morganem Freemanem,“ kroutila hlavou jedna z návštěvnic kina krátce po jeho uvedení.

Nesmyslný děj

Největším průšvihem filmu je nesmyslný děj, kterému nikdo pořádně nerozumí. Postavy se vynořují a mizí, nemají žádnou inteligentní motivaci ke svému chování a do toho všeho je tu prý těžce ulítlá linka s tajnými agenty, kterými jsou Lucčini filmoví rodiče. Prostě blázinec.

Četařka Babinčáková

Pod vším je podepsaná Martina Adamcová alias četařka Babinčáková, která vystupuje pod uměleckým jménem Tina Adams. Film totiž režírovala a navíc k němu napsala i scénář.

Češka v hlavní roli

The Perfect Kiss, který se autoři legračně snažili prezentovat jako první film z anglicky hovořících zemí, v němž hraje hlavní roli Češka, vůbec vznikal v křeči. Natočen byl už na začátku roku 2017, ale patrně přišly problémy s financováním, a tak přišel do kin až na podzim roku 2018.

Synové Vondráčkové

Ve filmu hrají dětské role synové Lucie Vondráčkové – Adam a Matyáš Plekancovi. Tomáš Plekanec prý dokonce nechal syna Matyáše před natáčením čerstvě ostříhat, aby syn dobře vypadal.

Peníze od Plekance

Vznik filmu podpořil částkou 200 000 kanadských dolarů (cca tři miliony korun) i teď už bývalý manžel Lucie Vondráčkové, hokejista Tomáš Plekanec, který tou dobou hrál v NHL za celek Montreal Canadiens.

NA SNÍMKY Z FILMU DOKONALÝ POLIBEK SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

TIP REDAKCE: NA FILM DOKONALÝ POLIBEK SE MŮŽETE PODÍVAT DNES VEČER OD 20:15 NA PRIMĚ

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články