3 znamení zvěrokruhu, která je těžké dostat do chomoutu

3 znamení zvěrokruhu, která je těžké dostat do chomoutu
Zdroj: Unsplash

Dřív byla svatba nezbytným vyústěním vztahu mezi mužem a ženou. Dnes už se tradice rozvolňují a přibývá párů, které žijí na hromádce. Zatímco většina žen touží si alespoň jednou v životě obléci svatební šaty, muži sňatek často považují jen za nepříjemnou formalitu. A leckdy to kromě genů mají napsané i v horoskopu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 03. 2021 07:00

Milé dámy, pořád tomu svému připomínáte, že by vám snubní prstýnek opravdu slušel, ale on se k ničemu nemá? Možná to není dáno jen jeho výchovou nebo názory na svět, ale prsty v tom mohou mít i hvězdy. Která znamení zvěrokruhu vás stěží někdy požádají o ruku?

Znamení zvěrokruhu Rak (22. června – 22. července)

Romantická gesta dělá Rak vždy za nějakým účelem a nejinak je tomu i u svatby. Pokud se žení, často dopředu ví, z jakého důvodu. Nutno podotknout, že jde většinou o důvod finanční. Pokud budete tolerovat jeho potřebu svobody, samostatnosti a noční příchody domů, pak budete pravděpodobně opečovávaná manželka.

Naopak pokud budete dělat scény, nikdy si vás nevezme. A pokud čekáte romantickou žádost o ruku, pak čekáte marně. Muži narození v tomto znamení dávají přednost rozumné domluvě před růžemi, kapelou v pozadí a šuměním moře. Raci jsou vážně skvělí parťáci, pokud je necháte být Raky. Ale jinak...

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. září – 23. října)

Než si rozmyslí, zda si vás vezmou, možná jim utečete. Nad vším přemýšlejí doslova tisíce hodin, bez nadsázky. Pokud do manželství vstupují, často o sňatku pochybují ještě před oltářem. Nemají totiž jasno, jestli si vybrali správně. Ačkoliv od Vah velká romantická gesta čekat můžete, budete mít štěstí, pokud k oltáři opravdu nakonec dojdete. Váhy mají svou hlavu a na rady moc nedbají. Většinou dělají to, co se od nich čeká. Dejte pozor na jakýkoliv náznak pochyb.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Rodinný typ, ale na závazky ho neužije. Potřebuje cítit svobodu a možnost okamžitě odejít. Dělá mu problém upsat se i k hypotéce, natož vstoupit do manželství. Pokud to s ním zkusíte, bude skvělým otcem. Dost pravděpodobně lepším než manželem.

Připomínáním toho, že by si vás měl vzít, ho neuženete. Spíš naopak. Střelec si k takovému rozhodnutí potřebuje dojít sám. Až do poslední chvíle si přitom nemůžete být jistá, že si vás opravdu vezme. Pokud jste žena, které taková nejistota nevadí, směle do toho.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články