Horoskop o mlsání: Tři znamení zvěrokruhu, která nikdy neodmítnou pozvání do cukrárny

Horoskop o mlsání: Tři znamení zvěrokruhu, která nikdy neodmítnou pozvání do cukrárny
Zdroj: Freepik

Nedokážete jít kolem cukrárny bez toho, abyste alespoň nahlédli do výlohy? Možná patříte mezi tři znamení zvěrokruhu, která zbožňují cukrárny víc než hospody.

Jana Jánská
Jana Jánská 10. 08. 2023 05:48

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud jde o mlsání, lidé narození ve znamení Raka se dovedou pořádně rozvášnit. Když je pozvete do cukrárny, oči jim hned padnou na nejvýraznější a nejoslnivější zákusek ve výloze. A hned ho musí ochutnat!

Raci neodolají také jahodovým muffinům, výstředním zmrzlinovým pohárům a vůbec všemu, co je hodně barevné a tak trošku přeplácané. Malý sladký svátek by svým svým chuťovým pohárkům nejraději dopřáli každý den...

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozenci ve znamení Vah jsou hodně vybíraví. Do nějaké obyčejné cukrárny na sídlišti je nenalákáte. Rádi si dopřejí sladké, ale musí to mít úroveň a styl.

V cukrárně si obvykle zvolí to nejexkluzivnější, co je v nabídce. Čerstvé makronky, křehké éclairs nebo královské dorty s výrazným dekorem, to všechno je jako stvořené pro Váhy.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec mlsá rád, ale potřebuje k tomu příběh. Na něj platí cukrárna, která má dlouholetou tradici. A pokud ho pozvete do rodinné cukrárny, kde vzadu peče buchty babička, za pultem stojí maminka a v dětském koutku si hraje nejmladší generace, bude v sedmém nebi.

Pro toto znamení je svatým grálem domácí tvarohový koláč, tradiční buchta nebo ovocný štrúdl.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články