Horoskop, po kterém se budete oblizovat: Lvi by jedli mořské plody na kila, Střelci milují pálivé

Horoskop, po kterém se budete oblizovat: Lvi by jedli mořské plody na kila, Střelci milují pálivé
Zdroj: Freepik

Sezóna dovolených se blíží! Mnozí z nás cestují také proto, aby poznali cizokrajnou kuchyni, která je v každé zemi světa jiná, originální a jedinečná. Po jakých jídlech se můžete podle gastronomického horoskopu utlouci právě vy?

Jana Jánská
Jana Jánská 26. 05. 2023 05:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani milují pikantní jídlo, jejich nejoblíbenější kuchyně je tedy thajská. Nejvíce si pochutnají na pořádně pikantním curry a Pad thai s dostatečným množství chilli.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci jsou klasičtí Češi. Mají rádi klasiku. Dojem na ně uděláte svíčkovou, gulášem i kachnou s poctivým domácím knedlíkem. Zeleninu byste do nich nedostali ani omylem.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci potřebují k životu víno a italskou kuchyni. Ryby, mořské plody, špagety a pizza, to je to, co dělá jejich zažívání dobře. Kdyby to šlo, do Itálie by se kvůli jídlu okamžitě přestěhovali.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci si vždy pochutnají na sushi. Jejich oblíbenou kuchyní je tedy japonská. Syrové ryby milují i v podobě tataráku či ceviche. Takové carpaccio z chobotnice zakápnuté limetkou a olivovým olejem je jejich srdcovou záležitostí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi si pochutnají na španělské kuchyni. Ryby, dary moře, paella či sušená šunka, to by mohli jíst na kila. Také milují zeleninu vypěstovanou pod žhavým sluncem jižních států.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny mají rády východní kuchyni. Radost jim uděláte borščem i pirohy. Mají rády i hutné polévky, kyselé ryby, kaviár a vodku.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou polévkové. Milují vývary, bramboračku i krémové polévky. Každý den by mohly jíst jinou a je jim úplně jedno, z jaké pochází země a co se do ní dává.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři si potřebují dát alespoň třikrát týdně steak, a to z pěkného kvalitního masa. Jejich oblíbenou kuchyní je tedy ta argentinská. Léto a grilovačky, to je pro Štíry to pravé.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci milují pikantní kuchyni. Takový ostřejší maďarský guláš nebo pikantní klobáska, to jim chutná. Jejich oblíbenou přílohou jsou knedlíky, kolínka nebo brambory.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Hamburgery, pizza, steaky, stripsy a ostatní nezdravá fastfoodová jídla, kterým holdují především Američané, jsou oblíbená i u Kozorohů. Není tedy divu, že bývají mnohdy při těle.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou milovníky pálivého jídla, jejich pobyt na Srí Lance by byl rájem na zemi. Všechny ty chutě pálivé rýže, mořských plodů a ostatních exotických pokrmů by jim připravily nezapomenutelný zážitek.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si pochutnají na všem, co neobsahuje maso. Často jsou vegetariáni nebo vegani a jejich kuchyně se skládá často z raw-stravy. Překypují energií a občas tím ostatním lezou na nervy.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články