Číselný horoskop: Poznejte své osudové číslo, pomůže vám v mnoha sférách

Číselný horoskop: Poznejte své osudové číslo, pomůže vám v mnoha sférách
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Nešťastné číslo pro Berany je 23.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Nešťastné číslo pro Býky je 25.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Nešťastné číslo pro Blížence je 16.RAK (22. 6. - 22. 7.): Nešťastné číslo je pro Raky 13.+ 8 fotek+ 9 fotek

Každé znamení zvěrokruhu má své osudové číslo. Je to vaše liché, nebo sudé? Co pro vás vlastně znamená? To vše zjistíte z našeho číselného horoskopu.

Jana Jánská
Jana Jánská 08. 02. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beranovo osudové číslo je 0. Toto číslo je ovlivněno trpasličí planetou Pluto a ukazuje člověka laskavého, moudrého a duchovně založeného. Ve všem vidí vyšší moc a nikdy by nikoho nepodvedl. Jaké číslo je pro Berana naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býkovo osudové číslo je 9 a působí na něj planeta Mars. Lidem tohoto znamení zvěrokruhu přisuzuje dobrou intuici. Také skvěle rozlišují dobro, zlo a podstatu věci. Jsou skvělými spisovateli i básníky, ve svých dílech jdou až na dřeň. Jaké číslo je pro Býka naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Osudové číslo Blíženců je 1. Celý život jim přináší slunce do života, což se projevuje tím, že jsou optimističtí, usměvaví a plní energie. Jsou také velkými mistry slova. Jaké číslo je pro Blížence naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Osudové číslo pro Raky je 8. Ovlivňuje je z hlediska racionality, plánů a myšlení. Není jiné znamení, které by bylo více systematické, než je Rak. Jaké číslo je pro Raka naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Osudové číslo Lva je 2, které se nese pod hlavičkou Měsíce. Lvy ovlivňuje z hlediska empatie. Lvi mají neuvěřitelnou schopnost vcítit se do jiného člověka. U Lvů platí více než u jiných znamení, že protiklady se přitahují. Jaké číslo je pro Lva naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Osudové číslo Panny je šťastná 7. Neptun Panny učí citlivosti, soucitu a pochopení druhých. Ne vždy jsou toho však Panny schopny. Snaží se však v průběhu života zlepšovat. Jaké číslo je pro Panny naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Osudové číslo pro Váhy je 3. Díky magii tohoto čísla jsou velice inteligentní a tvořivé. Mají také pevnou vůli, divokou představivost a schopnost správného rozhodnutí. Jaké číslo je pro Váhy naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Štír (24. 10. – 22.11.)

Osudové číslo pro Štíry je 6. Venuše je velmi ovlivňuje v otázce ženskosti.  Šestka přináší do života Štírům rovnováhu, harmonii a řád, který nutně potřebují ke spokojenému bytí. Jaké číslo je pro Štíry naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Osudové číslo pro Střelce je 4. Je pod nadvládou Uranu a přináší jim umění praktičnosti, pracovitosti a v neposlední řadě rozvážnosti. Střelec si vše nejdříve promyslí, než začne jednat (to ale neplatí pro jeho mluvu, tam je často velmi spontánní a netaktický). Jaké číslo je pro Střelce naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Osudové číslo pro Kozoroha je 8. Díky němu je vášnivý, energický, podnikavý a ctižádostivý. S Kozorohem se nikdy nenudíte a nikdy nepoznáte, co je to nedostatek. Je ideálním životním partnerem. Jaké číslo je pro Kozoroha naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Osudové číslo Vodnářů je 10. Je na vrcholu pyramidy čísel, stejně tak na tom jsou i Vodnáři. Najít Vodnáře je štěstí na celý život. Ne každý Vodnář se však chce vázat, jděte na něj tedy pomalu. Jaké číslo je pro Vodnáře naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Osudové číslo pro Ryby je 11. Dvě jedničky vedle sebe značí dítě štěstěny. Rybám se daří vždy všechno, na co sáhnou. Jaké číslo je pro Ryby naopak nešťastné, se podívejte do galerie!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články