3 znamení zvěrokruhu, která se mohou utlouct po čokoládě

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která se mohou utlouct po čokoládě
Zdroj: Freepik

Milujete čokoládu? Pak možná patříte mezi tři znamení zvěrokruhu, která podle astrologů nedají na čokoládu dopustit. Mrkněte, zda se to týká právě vás!

Jana Jánská
Jana Jánská 08. 01. 2023 05:46

Patříte-li mezi milovníky čokolády, možná to máte dané horoskopem. Takže až vám zase váš protějšek bude vyčítat, že jste zase spořádali veškeré sladké zásoby, máte se alespoň na co vymlouvat!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Toto znamení dvou tváří miluje všechny druhy čokolády. Bílá, mléčná, hořká, s oříšky nebo bez, s kandovaným ovocem... To všechno jsou druhy, po kterých se Blíženci mohou utlouct.

Speciálně pro ženy ve znamení Blíženců má ale vlastně každá čokoláda trochu hořkou příchuť - projevuje se na jejich figuře. Pokud se ale Blíženka dokáže alespoň trochu udržet na uzdě, dokáže si užít bez negativních vlivů na figuru. Koneckonců jde o aktivní znamení, které miluje sex, a právě při milování spálíte přes 77 kalorií (ženy) či 100 kalorií za půlhodinové dovádění v posteli.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pokud se o Panně někdy říká, že jde o klidné, nepříliš vášnivé znamení zvěrokruhu, tak v souvislosti s čokoládou to rozhodně neplatí. Má-li Panna ve spíži čokoládu, tak už ji tam vlastně nemá. Nedokáže si totiž odpustit, aby si pro čtvereček čokolády nechodila co chvíli, až je za chvíli s čokoládovými zásobami na suchu. Takže pokud chcete Panně udělat radost, kupte jí kvalitní mléčnou čokoládu, utrhá vám ruce.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Prostopášní Štíři milují hřešit. Rádi si dopřávají sexu, dobrého jídla a pití, zážitků a právě i čokolády. U regálů se sladkostmi by v supermarketu dokázali prostát dlouhé minuty, protože by nejraději skoupili všechny druhy čokolády, které tam jsou. Obzvláště vysazení jsou na kvalitní plněné kousky. Čokoláda s oříškovou nebo kokosovou náplní je jejich jasná volba.

Podívejte se, jaké čokolády jsme si dopřávali za socialismu, zde ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články