Oliver (27): Jeden rok! Tolik budu muset čekat na první milování s novou přítelkyní

Oliver (27): Jeden rok! Tolik budu muset čekat na první milování s novou přítelkyní
Zdroj: Unsplash

Oliver je typ muže, který o ženy nemá nouzi. Po seznámení s Klárou se ale hodně změnilo. On se skutečně zamiloval a nechce o ni přijít. To pro něj bude nadlidský úkol, protože Klára má jeden neobvyklý zvyk. S mužem se vyspí až po roce vztahu. Oliver teď bude muset bojovat sám se sebou a svými touhami.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 10. 2022 13:00

Moje nová známost má ve vztahu velmi neobvyklý zvyk. Klára (25) k prvnímu milování svoluje až po roce chození. Řekla mi to ve chvíli, kdy mi dávala pryč ruku ze svého stehna. Jsem v rozpacích, protože mám pocit, že to nemám šanci vydržet.

Totálně jsem propadl lásce

Mám za sebou pár nepovedených vztahů, což mě vlastně žene dál. Po dalším rozchodu jsem si byl jistý, že na mě někde čeká fajn ženská, se kterou založím rodinu a zestárnu s ní. Před seznámením s Klárou jsem byl téměř půl roku sám. Svoje sexuální potřeby jsem řešil jednorázovkami. V tomto směru jsem nikdy neměl nouzi o ženy.

Když k nám do práce vstoupila Klára, měl jsem pocit, že jsem princ a ona moje princezna. Kráčela v tom sexy modrém pošťáckém mundúru k naší recepci. Zdálo se, že má na hlavě svatozář. A já musel zjistit víc. Vyběhl jsem pak za ní a oslovil ji.

Pozvání na rande přijala bez většího váhání. Když jsme se večer sešli, cítil jsem, že to je ona. Klára je jiná než většina žen. Neřeší malichernosti, umí se věcem zasmát. Už po první schůzce jsem věděl, že tuhle ženu nemůžu nechat jen tak být. Lákala mě tak moc, že jsem začal blbnout. Posílání květin a psaní básniček? To nikdy nebyla moje parketa. Ale s ní to šlo tak nějak samo.

Na sex si budu muset rok počkat

Po měsíci chození, kdy se zdálo, že ani já jí nejsem lhostejný, jsem ji chtěl konečně pozvat k sobě. Po romantické večeři a procházce noční Prahou jsem to risknul. I toto pozvání přijala a já se těšil na naše první milování. Nalil jsem nám šampaňské a začal rozjíždět svoje fígle. Ve chvíli, kdy jsem jí položil ruku na stehno a plánoval zamířit výš, mě zastavila.

„Máme čas," řekla a ruku mi dala pryč. Já to pochopil tak, že máme celý večer. Ona to myslela úplně jinak. Během večera jsem to na ni ještě párkrát zkusil. A pokaždé jsem pohořel. Olivere, já se s tebou teď nevyspím," řekla a moje vzrušení odplavalo. Udělal jsem něco špatně?" zeptal jsem se nejistě.

„Já to mám jinak. Na sex si budeš muset počkat," pronesla vážně. Počkat? A jak dlouho?" nedalo mi to. Nespím s muži jen tak. Nejdříve po roce vztahu," dodala a mě spadla brada. Jaký to má důvod?" zeptal jsem se vykuleně. Myslím si, že by se lidé měli nejprve pořádně poznat. Zkrátka, není kam spěchat," špitla a něžně mě pohladila.

Musím vydržet rok bez sexu

To jsem vážně nečekal. Pro mě večer skončil fiaskem. V prvních chvílích jsem si myslel, že je to na rozchod. Na takové odmítnutí nejsem zvyklý. Ženy mi obvykle padají k nohám. Jenže já jsem do Kláry vážně zamilovaný. Už za ten měsíc mě toho naučila víc než dost. Skoro jako kdybych byl po jejím boku lepším člověkem.

I když mě svazuje ta touha milovat se s ní každý den, počkám si. Je to veliké lákadlo. Nikdy jsem ženu s takovým smýšlením nepoznal. Věřím, že když si počkám, bude to stát za to. Není zrovna lehké ovládat své pudy, protože já jsem na pravidelný sex zvyklý, ale učím se. Vím, že to prostě nesmím podělat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články