Patricie (25): Přítele vzrušuje neobvyklá věc, během milování ho musím plácat vařečkou po zadku

Patricie (25): Přítele vzrušuje neobvyklá věc, během milování ho musím plácat vařečkou po zadku
Zdroj: Freepik

Patricie se zeptala svého přítele, co má rád v posteli. Když řekl, že ho vzrušuje plácání vařečkou po zadku a nadávky, šla do toho. Až realita ukázala, že ji to nijak nevzrušuje. Chvíli mu to trpěla, ale nakonec musela s pravdou ven. A tak došlo na kompromis.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 31. 07. 2022 07:00

Každý máme v posteli nějaké požadavky. Někdo si potrpí na něžné dotyky, někdo na rychlou akci. Můj přítel Radim (26) má rád, když ho během sexu plácám vařečkou po zadku a říkám u toho vulgarismy. Zprvu mi to přišlo roztomilé, ale teď už mě hra na přísnou mámu nebaví.

Přítel má rád plácání vařečkou po zadku

S Radimem jsme spolu rok. Je to ten čas, kdy už můžeme některé věci probrat otevřeně. Nemůžu říct, že by nám to v posteli neklapalo, ale poslední dobou jsem měla pocit, že je to pořád stejné. Kratičká předehra, pak se vymění dvě polohy a je po divadle. A já zatoužila zažít víc. Otevřela jsem tedy téma, co by si chtěl v posteli zkusit.

Nejprve se zdráhal a tvrdil, že mu to se mnou vyhovuje. Nakonec ale přiznal, co ho vzrušuje: „Mám rád, když mě žena během milování plácá po zadku..." Překvapilo mě to, ale vlastně proč ne. „Super, tak to příště zavedu," přislíbila jsem. „Ale ne rukou, spíš vařečkou. A mohla bys mi u toho říkat, jak moc jsem zlobivý kluk. Klidně mi můžeš i nadávat," dodal.

Když došlo na milování, začala jsem ho plácat po zadku. Zaznamenala jsem, že díky tomu víc sténal. Pak sáhl pod polštář a vytáhl vařečku. „Plácej," vyzval mě. Přišlo mi to srandovní, a tak jsem dělala, jak si pán žádal. Plácala jsem ho jen tak naoko, ale on chtěl víc a víc. Byla jsem tím tak šokovaná, že jsem zapomněla na sebe a svůj požitek.

Hra s vařečkou mě nebaví

Byl hotov dřív, než bych řekla švec. „Bylo to skoro dokonalé," ohodnotil náš akt. „A co tomu chybělo?" zajímalo mě. „Nějaké to sprosté slovíčko," zaprosil. Musela jsem se z toho pár dní dostávat a současně vymyslet, jak to příště vyšperkovat. Chtěla jsem, aby byl 100% spokojený. S dalším milováním už ztratil veškeré zábrany a jasně mi říkal, co mám dělat.

„Teď plácej," křičel. „Teď mi nadávej," rozkazoval. Takže jsem měla co dělat, abych celou tu scénku sehrála. Plácnutí, nadávka, a tak stále dokola, dokud nedosáhl vyvrcholení. Já jsem své potěšení nestihla. Akorát mě bolela ruka z toho, jak jsem musela mít zalomené zápěstí a plácat ho vařečkou přes zadek.

„Teď to bylo ono," děkoval Radim. Zatímco on byl nadmíru spokojený, já jsem otrávená až na půdu. A tak teď vypadá každé naše milování. Já plácám a nadávám. Vlastně už u toho nejsem ani vzrušená a dělám to z povinnosti. Radim to poznal a začal se zajímat o moje specifické potřeby. A mě došlo, že jen chci, aby to bylo jako dřív.

Nakonec jsme v posteli našli kompromis

„Já bych si asi přála, aby bylo míň plácání a nadávání," řekla jsem. „Aha, tobě se to nelíbí?" divil se. „Upřímně? Ani trochu. Nesoustředím se pak na sebe a nemám z toho nic," přiznala jsem se. Radim se ale ukázal jako gentleman. „Tak to moje plácání omezíme a zaměříme se teď na tebe," pronesl a vydal se do mého klína.

Jeho vařečce se věnujeme tak jednou do měsíce. Je až k neuvěření, jak je z toho vzrušený. Jsem ale ráda, že to nemusím dělat vždy. Myslím, že role zlé mámy mi v posteli nesedí. Není nad klasiku.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články