Klaudie (29): Pět let jsem chodila s mužem turecké národnosti. Pak mi poslal dopis, který mě naprosto šokoval

Klaudie (29): Pět let jsem chodila s mužem turecké národnosti. Pak mi poslal dopis, který mě naprosto šokoval
Zdroj: Unsplash

Klaudie věřila, že láska s Fatym bude věčná. Její štěstí ovšem trvalo pouhých pět let. Pak jednoho dne našla ve schránce dopis, v němž jí přítel oznámil, že je mezi nimi konec. Důvod Klaudii naprosto šokoval.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 28. 07. 2022 13:00

Před pěti lety jsem se zamilovala do Turka. Faty (39) byl jedním z mužů, na kterého prostě nikdy nezapomenete. Milovala jsem ho celým srdcem. Naše láska ale nevydržela, protože mě nemohl představit svým rodičům. V životě by mě nepřijali, protože nejsem muslimka.

Zamilovala jsem se do Turka

Seznámili jsme se ve Velké Británii na jedné benzínové pumpě, kterou Faty vlastnil. Nešla mi vsunout do nádrže pistol, abych si natankovala. Když ke mně přistoupil krásný muž v brýlích, málem se mi podlomila kolena. Nabídl mi pomoc, kterou jsem přijala. S ničím se nepáral a rovnou mě pozval na rande.

Sešli jsme se hned druhý den. Povídali jsme si, jako bychom se znali roky. Měli jsme hodně společného. Při každém pohledu do jeho černých očích jsem cítila, že se do něj zamilovávám pořád víc. Naše schůzky nabraly na obrátkách a po pár měsících jsme tvořili pár. Je pravdou, že když jsme šli někam do společnosti, býval Faty zdrženlivý.

Nevzal mě za ruku ani mě mezi lidmi nepolíbil. Pak mi vše vynahrazoval v soukromí. Hlavou jsem létala v oblacích. Nikdy v životě jsem nikomu tak nepropadla, jako jemu. Uběhl rok a já se rozhodla, že to řeknu rodičům. Kupodivu neměli žádné předsudky a moji lásku s Fatym posvětili. Přítel s mým tátou velmi rychle našel společnou řeč.

Láska skončila kvůli náboženství

Roky plynuly a mému štěstí chyběla jen jedna věc. Faty se bránil představit mě své rodině. Vymlouval se a snažil se to co nejvíce oddálit. Přitom mně přišlo, že po pěti letech vztahu už je takové seznámení na místě. Kdykoliv jsem se ale zeptala, kdy poznám jeho rodinu, cukal se. A pak přišel den, kdy jsem doma našla dopis od Fatyho.

Stálo v něm, že náš vztah končí. ,,Přestože tě miluji, nikdy tě své rodině nemohu představit. Nepřijali by tě, protože nejsi muslimka,“ psal mi Faty a mně začaly téct slzy. Hned jsem vzala telefon a volala mu. Číslo ale bylo nedostupné. Rozjela jsem se na benzínku, kde jsme se poprvé setkali. Nikdo údajně nevěděl, kde Faty je.

V jeho bytě už bydlel někdo jiný a já nevěděla, kde ho hledat. A nevím to ani dnes. Dál žiji v Anglii a doufám, že ho někde spatřím. Brouzdám ulicemi a pátrám po něm v davu. Nemohu se smířit s tím, že naše láska skončila zrovna takhle. Teď už ani nestojím o to znát jeho rodinu. Chci jen jeho. Miluji ho a nutně se s ním potřebuji ještě setkat.

Budu na něj čekat, je to moje osudová láska

Už uplynulo půl roku a já ho stále nenašla. Vždycky, když mi zazvoní telefon, doufám, že je to Faty. Denně kontroluji emaily s nadějí, že jeden z nich bude od něj. Mám zlomené srdce, ale pořád doufám. Věřím, že nás taková věc nemůže rozdělit. Musím alespoň ještě jednou spatřit jeho tvář.

Říct mu, jak moc ho miluji a že udělám cokoliv, abychom byli spolu. I když moje naděje pomalu ale jistě umírá, pořád se nevzdávám. Už teď vím, že nikdy nenajdu muže, jako byl on. Faty je moje osudová láska, pro kterou bych položila život. Třeba by mě nakonec jeho rodina měla ráda bez ohledu na náboženství.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články