Bára (31): Málem jsem si zničila rodinu. Z náruče mladého Egypťana mě vytrhl až manželův telefonát

Bára (31): Málem jsem si zničila rodinu. Z náruče mladého Egypťana mě vytrhl až manželův telefonát
Zdroj: Unsplash

Bára už spoustu let vyráží s kamarádkou Luckou pravidelně na týden do Egypta. Letos byla dovolená trochu jiná. Bára propadla kouzlu jednoho mladého Egypťana. Málem se s ním vyspala, nebýt telefonátu od manžela. Jenom díky tomu neudělala chybu, které by později zcela jistě litovala.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 07. 2022 07:00

Na letošní letní dovolené jsem málem udělala největší chybu svého života. Manžel mi zavolal právě ve chvíli, kdy mě svlékal mladý Egypťan. Nebýt toho, vyspala bych se s ním. Jako kdybych v daný moment zapomněla, co je pro mě v životě nejdůležitější.

Uchvátil mě mladý Egypťan

Už spoustu let vyrážíme s kamarádkou Lucií (30) každé léto do Egypta. Tohoto zvyku jsem nenechala ani v době, kdy jsem se provdala za Tomáše (35). S ním mám dnes osmiletou dceru Elišku. Musím říct, že mi v životě nic nechybí. Tomáš je velmi schopný muž. Stará se o rodinu s tou největší láskou.

Nikdy nic nenamítal na to, že týden v roce je s dcerou sám. I letos v květnu jsem s Luckou vyrazila na dovolenou do Egypta. Už tam máme svoje místečko, kam jezdíme hlavně kvůli potápění. To je naše velká vášeň. Marsa Alam je vážně skvostné místo.

Teď ale k tomu, co jsem málem provedla. Už druhý den po našem příletu jsem si všimla, že se kolem nás motá mladý sympaťák. Představil se mi jako Sinuhet. Velmi rychle jsem se začala topit v jeho skoro černých očích. Společnou řeč jsme našli díky angličtině. Lucka mi šla z cesty a nechala mě, abych si románek užila.

Málem jsem se vyspala s cizincem

S mladým Egypťanem jsem jezdila po výletech a radostně se s ním koupala v moři. Rodinu jsem hodila za hlavu. Zcela jsem propadla jeho kouzelným slovům o tom, jak jsem krásná a jedinečná. „Já ho asi miluju," básnila jsem Lucce. „Jo? A co na to asi řekne Tomáš," připomněla mi. „Musíš mi kazit radost?" štěkla jsem po ní.

Sinuhet mě jeden večer pozval k němu. Bylo mi zcela jasné, co se chystá. Ještě teď se divím tomu, že jsem to málem udělala. Když už mě začal svlékat a šeptat ta nádherná slova, zazvonil mi telefon. A v něm zoufalý Tomáš: „Eliška má čtyřicet horečku, co mám dělat?" Tehdy se mi zapojily všechny mozkové závity.

Málem jsem si zničila rodinu

Po telefonu jsem mu dala instrukce a doufala, že se mu podaří horečku srazit. Sinuhet chtěl pokračovat tam, kde jsme skončili. A mě v ten moment došlo, že to nechci udělat. Že svoji rodinu miluji a nechci o ni přijít. Možná by se to manžel ani nedozvěděl, ale už bych se mu nikdy nemohla podívat do očí.

Do konce pobytu jsem dělala všechno pro to, abych už mladíka nepotkala. Lucii jsem se omluvila a požádala ji, aby to zůstalo mezi námi. Díky bohu pro mě měla pochopení. V den odjezdu jsem Sinuheta naposledy zahlédla. Akorát držel kolem pasu mladou ženu a vedl ji do svého příbytku. Zastyděla jsem se, protože jsem mohla být další žena na jeho seznamu. Jenže mě by to stálo víc než jeho. Mohla bych tím zničit všechno, co mám. A tím je moje rodina.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články