Karolína (28): Přítel na dovolené v Egyptě neustále někam mizel. Po příletu domů mi sdělil zdrcující novinku

Karolína (28): Přítel na dovolené v Egyptě neustále někam mizel. Po příletu domů mi sdělil zdrcující novinku
Zdroj: Freepik

Karolína se nemohla dočkat první společné zahraniční dovolené s přítelem Lubošem. Vyrazili do Egypta a hodlali si to náležitě užít. Osud tomu ale chtěl jinak.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 09. 2021 09:00

S Lubošem (30) jsme cestu k moři zvažovali už loni. Kvůli covidu jsme se ale nakonec rozhodli, že raději počkáme. Letos už byly vyhlídky lepší. Jako cílovou destinaci jsme si zvolili Egypt. Celý rok jsme na to šetřili, takže jsme si vybrali luxusní hotel. Nemohla jsem se dočkat odletu.

Druhý den mě dohnaly střevní potíže

Současně jsme si mezi řádky řekli, že pokud všechno klapne, bude to naše poslední dovolená ve dvou. Už jsme nějaký ten pátek mluvili o založení rodiny. Po pěti letech vztahu nám přišlo, že už je ten správný čas. Říká se, že na dovolené se děti dělají jedna radost. Člověk je v klidu, užívá si, nemá nervy a sex je na denním pořádku.

V den odletu jsme byli jako dvě hrdličky. Samé pusinky a laškovaní. Byla to naše první společná dovolená u moře. Zamilovaně jsme se dívali z letadla a těšili se na skvělý týden. Místo bylo úchvatné. Moře pár kroků od hotelu a ty západy slunce!

První dva dny byly naprosto úžasné. Třetí den se mi ale udělalo nevolno. Chytly mě střevní potíže, které mě donutily zůstat na hotelu. Luboš tvrdil, že tam bude se mnou. Já to odmítala. Nestála jsem o to, aby slyšel, jaké ohavnosti se ozývají z toalety. Ubezpečila jsem ho, že mi nebude vadit, když půjde k moři. Doufala jsem, že tím pro mě dovolená nekončí a že mi bude za dva dny dobře.

Dovolenou jsem strávila na hotelovém pokoji

To se ale nestalo. K průjmu se přidala urputná bolest zubu. Musela jsem kontaktovat delegátku, aby mi pomohla sehnat nějaké léky. Bohužel to trvalo skoro den, než mi něco dovezla. To už jsem zaregistrovala, že Luboš odchází na pláž ráno a vrací se večer jen pro oblečení, aby mohl zase zmizet. Tvrdil, že chodí po městě a kupuje suvenýry pro rodinu.

,,Ten je tak hodnej! Mám fakt skvělého chlapa,“ libovala jsem si. K moři už jsem se bohužel nedostala. ,,Tak aspoň, že si to tady užije Luboš,“ uklidňovala jsem se. Blížil se konec pobytu. Když jsme balili věci, pronesla jsem: ,,Tak takhle jsem si naši dovolenou nepředstavovala.

Luboš byl zamlklý, jako by mě vůbec nevnímal. ,,Co ty, miláčku, užil sis to alespoň nějak?“ zeptala jsem se ho a usmála se na něj. Smutně se na mě zadíval a jen zakoktal: ,,Ale jo, šlo to. Ale už se těším domů.“ Tehdy mě nenapadlo, co se za jeho nemluvností skrývá. Po příletu byl ale pořád divný. Nemluvil na mě, ani ho nezajímalo, jak mi je.

Zamiloval se do naší delegátky

Přitom já ještě tři dny nebyla schopna sníst normální jídlo. Jediné pozitivum, kterého z toho plynulo, bylo, že jsem shodila. Záměrně jsem to řekla nahlas. ,,Tak to vážně platí. Všechno špatné je k něčemu dobré. Jsem o dvě kila lehčí, není to skvělý?“ smála jsem se a doufala, že se Luboš také konečně usměje.

Ten se na mě ale jen smutně podíval a řekl: ,,Kájo, já se na dovolené zamiloval do naší delegátky. Stěhuju se.“ A mně spadla brada až na zem. ,,Prosím? To mi chceš říct, že zatímco já bojovala s nevolnostmi na hotelovém pokoji, ty sis někde užíval?“ uhodila jsem na něj. Luboš se mi přiznal, že celé dny trávil s ní. V noci za ní dokonce utíkal. Takže to byla naše první a současně poslední zahraniční dovolená. A nic nebude ani z dětí a svatby.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články