Nela (20): Myslela jsem si, že jsme nejlepší kamarádky. Dokud nás nerozdělily události jedné dovolené

Nela (20): Myslela jsem si, že jsme nejlepší kamarádky. Dokud nás nerozdělily události jedné dovolené
Zdroj: Freepik

Nela si na střední škole našla skvělou kamarádku. Sára byla sice mírně excentrická, ale užily si spolu spoustu legrace. Jejich vztah vzkvétal až do chvíle, kdy si spolu vyrazily na dovolenou do Chorvatska.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 27. 08. 2021 13:00

Se Sárou (19) se známe od patnácti let. Obě jsme nastoupily na stejnou střední školu. Hned první den jsme si padly do oka. Sára je trochu extravagantní a bláznivá. Nosí to nejmodernější oblečení a nevadí jí jít proti proudu. To mě na ní hned zaujalo.

Odjely jsme na dovolenou

Během školních let jsme byly nejlepší kamarádky. Pomáhaly jsme si s úkoly i testy. Byly jsme jedno tělo, jedna duše. Bláhově jsme si myslela, že jsem našla kamarádku, se kterou budeme i v sedmdesáti sedět v křesle a drbat sousedy a děti.

Jelikož jsme obě letos skládaly maturitu a měly před sebou poslední prázdniny, rozhodly jsme se užít si je naplno. Řekly jsme si, že se ani jeden den nechceme nudit. Jedním z našich prvních plánů bylo odjet k moři. Ani jedna jsme tam dlouho nebyly, a tak jsme si vybraly po destinaci, kam jezdí většina Čechů.

Našla jsem si tam kluka

Do Chorvatska jsme měly v plánu jet vlakem, zamluvily jsme si apartmán a těšily se, jak si užijeme moře, opalování, dobré jídlo a nové lidi. V den příjezdu jsme hned vyrazily k moři. Už během opalování jsem si všimla jednoho kluka, který z nás nemohl spustit oči. Byl docela roztomilý, a tak jsem se ho rozhodla oslovit.

Samozřejmě, že to byl taky Čech, jmenoval se Kryštof a bydlel ve vedlejším apartmánu. Přeskočila mezi námi jiskra a já s ním začala trávit víc a víc času. Nedošlo mi, že by mohla Sára začít žárlit, ale přesně to se stalo.

Šokovalo mě, k čemu se Sára snížila

Za pár dnů za mnou Kryštof přišel s tím, že za ním byla moje kamarádka. „Chovala se dost vyzývavě, myslím, že mě balila. Pořád se mě dotýkala, bylo to divný,” vylíčil mi. Kypěl ve mně vztek. Co si to Sára dovoluje? Je to můj kluk!

Když jsem přišla do apartmánu, začala jsem se jí na to vyptávat. „Co je to na tom špatného, že se bavím? Když se můžeš bavit ty, proč ne já?” odpověděla mi. A mně došlo, že její povaha je nezvladatelná, když si myslí, že je v pořádku balit mi kluka. Už si nemyslím, že jsme nejlepší kamarádky...

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články