Žaneta (37): Svedla jsem své nejlepší kamarádce manžela. Bohužel to dopadlo hůř, než jsem si dovedla představit

Žaneta (37): Svedla jsem své nejlepší kamarádce manžela. Bohužel to dopadlo hůř, než jsem si dovedla představit
Zdroj: Unsplash

Žaneta s Milenou si slibovaly přátelství až za hrob. Možná by jim bylo vydrželo, kdyby Žaneta nezačala Mileně závidět. Když dostala příležitost, svedla své kamarádce manžela. Samozřejmě se to neobešlo bez následků.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 08. 2021 12:00

Milenu, která je stejně stará jako já, znám od první třídy. Tam mezi námi vzniklo silné pouto, které nás provázelo celým životem. Chodily jsme na stejnou základní i střední školu. Na nějaký čas nás rozdělila až vysoká. Později se naše cesty zase potkaly.

Záviděla jsem nejlepší kamarádce

Milena nebyla jen mojí nejlepší kamarádkou. Byla mojí oporou, vrbou. Brala jsem ji jako sestru, kterou jsem nikdy neměla. Okolí se často smálo, že jsme jako siamská dvojčata. My to braly s humorem. Obě jsme se byly vědomé toho, jak silné přátelství mezi námi panuje. Rády jsme plánovaly naše budoucnosti.

Přály jsme si, abychom muže svých snů potkaly v jeden okamžik. Představa dvojité svatby se nám velmi zamlouvala. To bohužel nevyšlo. Milena si našla manžela o rok dřív než já. Robert si žil na vysoké noze. Své choti dopřával luxus, o kterém se jí ani nesnilo. Zdála se být šťastná.

Já se vdala za Jindřicha, který byl Robertovým opakem. Chudý skladník, který mě měl ale velmi rád. Z toho mála, co vydělal, nás sice dokázal uživit, já se ale před Milenou cítila méněcenná. Chodila ověšená zlatem a jezdila drahým autem, zatímco já každé ráno dobíhala autobus. Někde hluboko jsem věděla, že jí závidím. Bylo to tak nespravedlivé! Proč ona to má, a já ne?

Chtěla jsem její štěstí rozbít

Když přišla s tím, že se s manželem stěhují do Prahy za lepším, obrečela jsem to. Já zůstala trčet v té díře a ona si jela do Prahy. Ze začátku jsme si často volaly, ale i to po nějaké době utichlo. Neviděly jsme se několik let. Až jednoho dne zavolala a pozvala mě do svého luxusního bytu. Nestačila jsem se divit, jaké bohatství ji obklopovalo.

Společně s Robertem mě provedli krásami Prahy a pozvali do drahé restaurace. Byla jsem u nich týden. Ke konci pobytu jsem měla pocit, že musím něco udělat. Závist mě zcela zaslepila a já se rozhodla Mileně její štěstí rozbít. A dostala jsem k tomu nečekanou šanci.

Roberta pozvali na velkolepý večírek, kam si mohl vzít, koho chtěl. Milena nám pořídila extravagantní šaty a mohli jsme vyrazit. Na jeden večer jsem se z popelky proměnila v princeznu. Neunikly mi Robertovy lačné pohledy do mého dekoltu. Tím mi vnuknul zajímavou myšlenku. "Já ho svedu, to je nápad!" spřádala jsem plány. Párty byla plná alkoholu, který do sebe Milena kopala horem dolem.

Svedla jsem jí manžela

V průběhu večera odpadla. Robert jí zavolal taxíka, aby ji odvezl domů. Pak se mi celý večer dvořil. Nikdy jsem se necítila lépe. Když se akce chýlila ke konci, přišla jsem s nabídkou, která byla víc než riskantní. ,,Co takhle vzít si hotel?“ zeptala jsem se sebevědomě Roberta. Jeho nadšený výraz mluvil za vše. Už ve dveřích jsme ze sebe strhali šaty.

Sex byl bouřlivý, ale bez lásky. Šlo jen o to jedno. Poté se Robert sebral a odjel domů ke své ženě. Já zůstala ležet sama v hotelovém pokoji. Výčitky se dostavily poměrně rychle. K ránu mi volala Milena, kde jsem. Těžko jsem hledala výmluvy. Bylo jasné, že musím mlčet. Ten největší šok přišel o pár týdnů později. Ukázalo se, že jsem těhotná. Nosím pod srdcem dítě, jehož otcem je manžel mé nejlepší kamarádky. Takhle jsem to vážně nechtěla. A co chudák Jindřich...

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články