Valérie (35): Kvůli čarodějnickému kouzlu se nám narodilo zvláštní dítě. Doufám, že ho jednou budu milovat

Valérie (35): Kvůli čarodějnickému kouzlu se nám narodilo zvláštní dítě. Doufám, že ho jednou budu milovat
Zdroj: Unsplash

Valérii se roky nedařilo otěhotnět. I když všechna vyšetření říkala, že ona i její přítel jsou v pořádku, děťátko nepřicházelo. Kamarádka jí dala kontakt na čarodějku, která jim měla pomoci. Po více než třech letech se konečně dočkali. Jenže spíš než radost cítí rozpaky.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 06. 2021 15:00

V patnácti letech jsem přičuchla k modelingu. Příčina byla jasná. Měla jsem na to. Moje dlouhé hubené nohy, vosí pas a krásná tvář mi slibovaly zářivou budoucnost. Nakonec jsem se tím živila a velmi mě to naplňovalo.

S přítelem jsme se těšili na krásné dítě

Po čase jsem k sobě našla muže, jak jinak než z branže. Robert je vysoký a urostlý, tvrdě dře na svém těle. Jeho mahagonové vlasy a černé oči jinde jen tak nespatříte. Tvoříme krásný pár. Jak na pohled, tak uvnitř. Miluji ho a po pěti letech vztahu jsem si nepřála nic jiného než s ním založit rodinu.

Bylo mi dvacet sedm, když jsem svoje přání vyslovila nahlas. Věděla jsem, že kariéra modelky s přibývajícím věkem vyhasne. I tak jsem dala přednost tomu, abych měla dítě v rozumném věku. Navíc mě těšila představa, že se svým krásným přítelem přivedeme na svět dalšího krásného člověka. Vysnila jsem si dokonalou rodinku.

Robert si dítě také velmi přál. I přes skutečnost, že jsme byli oba ve skvělé kondici, se nám nedařilo potomka počít. První rok jsme to brali sportovně, ten druhý už jsem si zoufale pokládala hlavu do dlaní. Tři roky snažení mi přišly nekonečné. Ač nerada, svolila jsem k tomu, abychom se oba nechali vyšetřit. Spadl mi kámen ze srdce, protože ani u jednoho z nás problém nebyl.

Narodila se nám nehezká dcera

Moje velmi dobrá kamarádka Magda mi vnukla myšlenku, abych to zkusila přes jistou čarodějnici. ,,O nic nejde. Zažijete rituál, během kterého vás oba uvolní a zbaví stresu. Pak uvidíš, že zcela jistě otěhotníš,“ slibovala. Robert se tomu smál, ale nakonec jsem ho k tomu přemluvila. Já chtěla zkusit všechno, takže jsem nás k ní objednala.

Žena působila mile, vůbec ve mně nebudila dojem čarodějky. Strávili jsme u ní bezmála čtyři hodiny. Prováděla různé seance, museli jsme vypít nějaký lektvar. Požadovala ještě další dvě návštěvy, aby si byla jistá, že to vyjde. Při té poslední mi řekla: ,,Udělala jsem všechno, co jsem mohla. Věřím, že do půl roku otěhotníte.“

Mně svitla naděje. Za půl roku mi vynechala menstruace a já byla skutečně těhotná. S Robertem jsme se radovali. Čekali jsme holčičku. Když se narodila a já ji dostala poprvé do náruče, zhrozila jsem se. Měla velmi nesymetrickou tvář, jedno oko větší, druhé šikmé. Uši jako slon a pusu nakřivo. Dokonce jsem v porodnici udělala humbuk, že to dítě není moje.

Mohla za to moje kamarádka

Vůbec to nebyl hezký pohled. Robert tvrdil, že z toho vyroste. Jak šly roky, byla čím dál tím ošklivější. Když jí rostly zuby, byly křivé a hned se kazily. Oči jí zůstaly skutečně nesouměrné. Rozhodla jsem se navštívit čarodějku. Zajímalo mě, kde se stala chyba. ,,Podívejte se na naše dítě. Co jste to provedla?“ udeřila jsem na ni.

Žena se jen usmála a řekla: ,,To, co jste chtěla. Dítě. A to teď máte.“ Volala jsem Magdě, co je ta ženská vlastně zač. Přišla za mnou na návštěvu. Když se podívala na dceru, pronesla: ,,Ona to dokázala. Máte ošklivé dítě."

,,Co prosím?“ podivila jsem se. ,,Celý život tě všichni obdivují za tvoji krásu. Tak jsem ji navedla, aby vaše dítě bylo ošklivé. Nemůžeš mít všechno," pokrčila rameny. Dlouho jsem to rozdýchávala. Teď pracuji na tom, abych se naučila svoje dítě milovat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články