Katka (30): Nechala jsem si od numeroložky udělat výpočet, zda jsme si s přítelem souzeni. Výsledek mě nepotěšil

Katka (30): Nechala jsem si od numeroložky udělat výpočet, zda jsme si s přítelem souzeni. Výsledek mě nepotěšil
Zdroj: Freepik.com

Katka nedávno potkala muže, do kterého se úplně zbláznila. Nic takového dosud nezažila. Jako tradičně nechala svůj vztah prověřit u numeroložky. To, co jí prozradila čísla, jí ale radost neudělalo.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 03. 2021 13:00

Patřím mezi nadšence pro astrologii a numerologii. Čísla v našich životech hrají mnohem důležitější roli, než si dokážeme představit.

Pokud nám čísla nepřála, vztah jsem ukončila

Málokterý z mých bývalých partnerů tušil, že jsem si během našeho vztahu nechala udělat numerologický výpočet toho, zda se k sobě hodíme. Vždy po půl roce randění jsem si to namířila k numeroložce a nechala si udělat rozbor. Chodila jsem ke stále stejné ženě, která v tom dle mého názoru byla velmi dobrá. Stačilo jí znát naše data narození.

Možná je to trochu pošetilé, ale když mi vyšlo, že stávající vztah nemá budoucnost, rázně jsem ho ukončila bez ohledu na to, zda nám to dosud klapalo, nebo ne. Číslům zkrátka bezmezně důvěřuji. Vystřídala jsem poměrně dost mužů a zakusila si různé vztahy. Skoro to vypadalo, že se ke mně žádný chlap nehodí.

Až jsem jednoho dne narazila na Sebastiana. Naše setkání bylo možná osudové. Nešlo o žádné dohozené rande přes někoho. Nebyl to ničí kamarád nebo známý. Byl to cizí muž, který svým autem při couvání ťuknul do toho mého. Ten den jsem měla zrovna naspěch a taková nehoda se mi vůbec nehodila. Jediný pohled na Sebastiana ale způsobil, že jsem zapomněla na svět kolem sebe.

Potkala jsem muže svého života

Srdce mi bilo na poplach. Běžel ke mně se slovy: „Slečno, jste v pořádku? Omlouvám se, já si vás nevšiml.“ Škoda na mém autě byla téměř nulová. Další škrábanec na již tak otlučeném voze mě nechával klidnou. Co mě ale přivedlo k varu, byl právě Sebastian. Pozval mě na kávu a já jsem věděla, že to je ON. Muž mého života.

Začali jsme spolu randit. Byl ve všech směrech pozorný. Vnímal mě přesně tak, jak jsem od muže očekávala. Měl na vše svůj osobitý názor. Okamžiky s ním mě naplňovaly. Když došlo na milování, byla jsem v tom až po uši. Okolí si všimlo, jak jsem rozkvetla. Lásku a radost jsem rozdávala na potkání.

Pak se mě jednou kamarádka Lucka zeptala: „Tak co, půjdeš za tou numeroložkou i tentokrát? Nebo poslechneš srdce?“ Sama jsem se nad tím už dlouho zamýšlela. Nic nenasvědčovalo tomu, že by mezi námi neměla být i ta osudová shoda čísel. A upřímně, trochu jsem se bála, co bych se mohla dozvědět. Nechtěla jsem o něj za žádnou cenu přijít.

Poprvé jsem se rozhodla číslům nevěřit

Jakmile jsme oslavili půl roku našeho vztahu, musela jsem se rozhodnout. Už jsem i věděla, kdy se přítel narodil. Ale to bych nebyla já, abych nakonec k numeroložce nezašla. Cestou k ní jsem si slíbila, že ať se dozvím cokoliv, v daném vztahu zůstanu. Dorazila jsem k ní celá rozrušená. Nejprve porovnala naše znamení zvěrokruhu. Já jsem Lev a přítel je Vodnář.

Co se týkalo horoskopu, shoda byla velmi špatná. Vlastně žádná. V kombinaci našich dat narození se též žádná shoda nekonala. Dokonce nás označila jako dva zcela odlišné póly. Nesedělo vůbec nic. Naše láska nebude mít nikdy na růžích ustláno. Planety nám nepřejí. Snad poprvé jsem se rozhodla, že se tím nebudu řídit.

Je to velký risk, protože se mohu šeredně spálit. Věřím však, že láska je mocná čarodějka, která dokáže nejen hory, ale i čísla přenášet.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články