Veronika (52): Moc jsem toužila po lásce, ale narazila jsem jen na notorického lháře ze seznamky

Veronika (52): Moc jsem toužila po lásce, ale narazila jsem jen na notorického lháře ze seznamky

Veronika byla deset let rozvedená, když ji děti přesvědčily, aby si přes internet našla přítele. Toho dne, kdy si na seznamce založila profil, ale nešťastná žena dlouho litovala.

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 02. 2021 08:30

Jmenoval se Vladimír. Hledal vážný vztah a byl podle svých slov už také řádku let rozvedený. Svěřil se mi, že ho kdysi dávno opustila o 25 let mladší přítelkyně, ale už se s tím dokázal smířit. A tak jsme spolu začali randit.

Náš vztah už nebyl jako dřív

„Jsi moje záchrana,“ říkal mi často. Ovšem po zhruba půl roce náš vztah ochladl, uhodila jsem na něho a on se přiznal, že se mu ozvala bývalá přítelkyně, která se možná chce vrátit. Nicméně ne ta mladší o čtvrt století, ale nějaká o 20 let! A on si prý musí rozmyslet, zda ji vezme zpět, nebo ne.

Dost mě to rozhodilo, ale po nějaké době jsme se opět dali dohromady. Náš vztah už ale nebyl jako dřív. Vláďa se se mnou nechtěl nikde ukazovat, měl neuvěřitelné výkyvy nálad. Chvíli byl milý, vzápětí arogantní nebo depresivní.

Občas se napil a vyprávěl mi o své divoké minulosti, kdy si nelámal hlavu s věrností. Měl nemanželské dítě, které vychoval jiný muž, dceru s exmanželkou, ale hlavně se cítil ponížený, že ho opustily všechny jeho mladé expřítelkyně. Brala jsem to s nadhledem, což se mi vzápětí vymstilo.

Prý mě nikdy nemiloval

Jednou v sobotu jsme měli rande a plánovali jsme, že strávíme společně i některý z dalších víkendů. V pondělí jsem mu na základě toho napsala veselou zprávu, aby mu začátek týdne utekl, ale bylo cítit, že je opět nenaladěn. Vytkla jsem mu to a on se urazil. Následně mi napsal zprávu, že je konec.

Zavolala jsem mu a on mi narovinu řekl, že ke mně nikdy nic necítil, nikdy mě nemiloval. Chtěl mě jenom jako kamarádku s výhodami. Pořád prý miloval tu o 25 let mladší přítelkyni, která ho opustila. Vůbec jsem nemohla pochopit, co jsem udělala špatně. Z deprese mě dostaly až děti.

Podváděl nás všechny

Po nějaké době jsem si řekla, že ještě jednou zkusím štěstí na jiné seznamce. A za čtyři hodiny jsem zažila šok! Mezi nabízenými muži byl i Vladimír! Figuroval zde pod dvěma různými profily, a hlavně, pohyboval se tam už šest let! Celou dobu, co jsme spolu chodili, tedy hledal další ženy na seznámení. Narazila jsem na lháře ze seznamky. Už se nedivím, že ho mladá přítelkyně a vlastně každá předchozí žena opustila. Podváděl nás všechny.

Svůj profil jsem okamžitě smazala, tato zkušenost mi stačila. S odstupem času jsem za ni moc ráda, a dokonce se už některým situacím s chutí zasměji, jak jsem byla blbá! Dalšímu vztahu se nebráním, ale o seznamování virtuální cestou už neuvažuji.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články