Vanda (25): Nápad mé kamarádky mě donutil zamyslet se nad svým životem. Teď už vím, co chci

Vanda (25): Nápad mé kamarádky mě donutil zamyslet se nad svým životem. Teď už vím, co chci
Zdroj: Freepik.com

Vanda cítila, že její život nemá žádný směr. Nedařilo se jí pro něco nadchnout a vydržet u toho. Její kamarádka to z ní cítila, a tak jí chtěla pomoci. Donutila ji navštívit astroložku. Vanda byla velmi skeptická, protože tomuto oboru nevěřila. Nakonec to byla ta nejlepší volba. Jak se jí daří dnes?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 11. 2020 06:30

Už jako náctiletá holka jsem byla rozlítaná na všechny strany. Chvíli jsem dělala gymnastiku, po čase mě nudila, tak jsem zkoušela zpívat. U ničeho jsem dlouho nevydržela. Začínala jsem z toho být nešťastná, protože jsem neměla ponětí, kam se celý můj život bude vlastně ubírat.

Kamarádčin nápad

Čím jsem byla starší, tím více mě štvalo, že neznám správný význam toho, proč na tomto světe jsem. Připadala jsem si nepotřebná a k ničemu. Moje velmi dobrá kamarádka Soňa to na mně poznala. Vyznala se velmi dobře v astrologii a vždy mě nutila, abych se více zajímala o svůj horoskop.

Tvrdila mi, že pak sebe samotnou budu lépe chápat. Já se tomu vysmívala, přece mě nemůže ovlivňovat nějaká planeta a už vůbec ne to, v jakém znamení jsem narozená. Zatímco ona si tuto stránku pootevřela a začala podle toho žít, já byla skeptická. Její příběh mě ale natolik zaujal, že jsem do toho nakonec šla.

Návštěva astroložky

Dovedla mě ke své astroložce. Ta mi na základě data a času mého narození vyložila můj horoskop. Nestačila jsem se divit tomu, jak dlouhá je charakteristika mé osobnosti. Pro mě jako pro člověka, který tomu nevěří, to bylo trochu strašidelné, protože jsem se v tom viděla. S tím rozdílem, že jsem podle toho nežila.

Co sedělo zcela přesně, bylo, že toužím po uznání druhých lidí. To, že jsem obětavá a laskává, jsem věděla, ale že mě ostatní mohou právě kvůli tomu zneužívat, to už jsem si připustit nechtěla. Celé to na mě působilo jako znovuzrození mého vnitřního já. Astroložka mi sdělila ještě jednu velmi důležitou a zásadní informaci.

Jsem Štír a Slunce ve Štíru mi napovědělo, že můj potencionál se skrývá v lékařské sféře. Nejlépe bych se svojí pečlivostí a trpělivostí měla upíchnout k chirurgii. Když jsem nad tím začala přemýšlet, dávalo to smysl. Jako malá holka jsem něco neustále pitvala a byla jsem schopná u toho strávit hodiny.

Bude ze mě lékařka

Rozhodla jsem se, jak se získanými  informacemi naložím. Nejsem tak stará, takže jsem se pustila do studia. Přihlásila jsem se na medicínu a zvolila obor chirurgie. Jsem téměř na konci studia a musím říct, že to byl skvělý nápad. Své kamarádce jsem neskutečně vděčná, přestože jsem se tomu smála.

Díky návštěvě astroložky jsem se začala vnímat jinak. Jsem tu, protože mám nějaké poslání. Budu pomáhat lidem a vlastně i sobě. Protože to, co moji osobnost udělá šťastnou, je to, že budou šťastní druzí. Konečně to všechno dává smysl. Bůh ví, jak by to celé dopadlo, kdybych dál „žila“ svůj nenaplněný život.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články