Karolína (27): Syn měl krásné kudrnaté vlasy a manžel ho nechal ostříhat. Přemýšlím, jak se mu pomstím

žena
Zdroj: Freepik.com

Karolína s Viktorem mají vymodlené dítě, malého syna Tomáše. Karolína by pro něj udělala první poslední. Viktor jednoho dne nabídl své ženě, aby si udělala den pro sebe. Byla ráda, netušila však, proč to manžel chce. Co se stalo v době její nepřítomnosti?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 10. 2020 06:30

Máme s manželem Viktorem krásného syna. Bylo to vymodlené dítě, užívala jsem si jak těhotenství, tak prvotní péči o něj. Porod nebyl zcela jednoduchý, po deseti hodinách se ukázalo, že musím na císařský řez. Malý Tomášek byl v ohrožení života. Nakonec všechno dobře dopadlo a narodil se krásný zdravý chlapec.

Milovaný syn

Měla jsem veliký problém s kojením, byl to jeden veliký boj. Nakonec jsem to po třech měsících vzdala a přešli jsme na umělé mléko. Tomáše jsem milovala od prvního okamžiku jeho života. To, že jsem se prvního půl roku skoro nevyspala, jsem neřešila. Když bylo nejhorší období dětských kolik za námi, čekal nás už jen růst zoubků. Což s sebou také nese několik probdělých nocí.

Tomáš byl malý okatý a vlasatý chlapec. Vlasy mu rostly jako z vody. Měl krásné, skoro bílé vlásky, které se točily do kudrlinek a někdy se nám stávalo, že si ho lidé pletli s holkou. On tak možná vypadal, byl tím velmi originální. Párkrát jsem zaslechla Viktora, jak pronáší: ,,Kdy už toho kluka ostříháme, vypadá jako holka.“ Vždy jsem na to reagovala, že do roka se vlasy stříhat nemají.

Lidé se za ním otáčeli

Když Tomáš oslavil svoje první narozeniny, už to byl velmi vlasatý a kudrnatý kluk. O jeho vlasy jsem se starala, pravidelně je myla, česala. Měly trochu tendence se cuchat. Lidé se za ním otáčeli a mě to jako pyšnou maminku velmi těšilo. Jednoho dne mi Viktor řekl, abych si odpočinula a udělala si odpoledne pro sebe.

Byla to velmi lákavá nabídka, protože jsem rok byla jenom s Tomášem. Zajít si někam na masáž nebo s kamarádkou na kávu byla krásná představa. Viktor naplánoval pro Tomáše dětské hřiště a návštěvu zoologické zahrady.

Vyhnal mě ven, aby mě mohl podvést

Ten den jsem si náramně užila. Šla jsem s kamarádkou do bazénu a pak jsme strávily nějaký čas v sauně. Přijela jsem domů velmi odpočatá a klidná. To jsem netušila, jaké nemilé překvapení mě doma čeká. Tomášek mě běžel přivítat ke dveřím. Měl na hlavě dětskou helmu. Sundal si ji a já se nestačila divit.

Jeho krásné vlásky byly pryč. Byl ostříhaný na ježka. Okamžitě jsem ho vzala do ruky a běžela za Viktorem. ,,Co to má jako znamenat? Jak si mohl? Proč si to udělal?“ chrlila jsem na něj. Nevěřila jsem vlastním očím, tekly mi slzy proudem.

Viktor jen velmi suše odpověděl: ,,Už byl nejvyšší čas, vypadal jak holka a mně to vadilo.“ Podvedl mě neskutečným způsobem a já jsem se rozhodla, že to jen tak nenechám. Tomáš si to sice neuvědomuje, ale mě to velmi naštvalo. Počkám si na vhodný čas a manželovi se pomstím. Ještěže mám alespoň jako památku pramínek synových vlasů, které mi Viktor schoval.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články